Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΜΙΧ. ΤΡΑΚΟΣΣΑΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΩ): ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!

06/02/2024
195 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

 Ελληνίδες - ´Ελληνες δυστυχώς επτωχεύσαμεν! Όχι μόνο οικονομικά, κοινωνικά, οικογενειακά, αλλά κυρίως πνευματικά! Καθώς χωρίς το Πνεύμα το Άγιο, η ανθρώπινη ύπαρξη έρχεται σε σκοτισμό, δίχως να αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές αλλαγές στο περιβάλλον της. Ευθύνη φέρουμε όλοι. Πρώτοι εμείς, διότι δεν προβάλλαμε αντίσταση στις αποφάσεις της αλαζονικής αυτής εξουσίας, αφού ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει, ενώ ο τρίτος που περιμένει στη γωνία ( με όπλο τους δημοσιογράφους), κρατά το ίδιο τροπάριο κάθε φορά με άλλο ρυθμό…

     Ουέ κι αλίμονο Γραμματείς και Φαρισαίοι της Ν.Τ.Π! Διότι τα πάντα κατανοείτε και μελετάτε, όμως για να μη χάσετε τις απολαβές, τις θέσεις και την εξουσία την οποία σας δίνει το σύστημα που προσκυνάτε, συνθλίψατε πάσα την Κοινωνία, αφού όλα αυτά τα θέματα που μας ταλανίζουν σήμερα ( σοδομισμός, πνευματική αποστασία, διατροφική αλυσίδα, τρίτο φύλο από τα 15 έτη, δημογραφικό - εκτρώσεις, τεχνίτη νοημοσύνη / ηλεκτρονικές ταυτότητες, ανηλεείς πόλεμοι ακόμη και προς αυτούς που δεν υπακούουν στα σημεία των καιρών ), εσείς τα αποδεχτήκαμε και τα προωθήσατε!
     Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της νεαρής Ελενίτσας ( στο βιβλίο «Φάκελοι» της 6ης Δημοτικού ), όπου η σχέση της με τον 26χρονο Σάκη τον ηλεκτρολόγο, χαροποίησε ιδιαίτερα το Σχολείο, ενώ η κυρία μειδίαζε πανευτυχής! Βιβλία ντροπής και αισχύνης από Θεό και ανθρώπους…Κι όμως εσείς κατά τ´άλλα λέτε πως καταδικάζετε την παιδοφιλία!
 Μια απλή επίσκεψη σε Ελληνικό σχολείο αρκεί για να καταλάβει κανείς το πνευματικό επίπεδο των νέων της Χωράς, αφού η παιδεία έχει γίνει παίδευσις και χάριν της δήθεν ελευθερίας, καταπατείται ο,τιδήποτε ηθικό, όπως τα ιδανικά και οι αξίες του Έθνους μας! 
     Δημογραφικό χωρίς σπίτια (εστίες των Ελλήνων) γίνεται; Αφού οι επιτήδιοι φροντίζουν να ξεσπιτώνουν 1.000.000 Έλληνες από την κύρια κατοικία τους, για να περάσουνε σε άγνωστα χέρια με άγνωστο σκοπό, την ίδια στιγμή που η Ελληνική οικογένεια χρεώνεται τα τέκνα της ως τεκμήριο και όχι ως κριτήριο φοροαπαλλαγής, ως και θα έπρεπε! Άραγε είναι τυχαίο ότι οι διεθνείς τοκογλυφοι, θέλουν να επενδύσουν στη καμμένη γη της Ελλάδος; Σε ποιά φυλακή βρίσκονται οι εμπρηστές; 
Μήπως το 13χρονο παιδί με τις μολότοφ που πρόβαλλαν τα «troll» της παγκοσμιοποίησης, έκαψε όλη την Ελλάδα; 
Στους περισσότερους από τους 185 εμπρησμούς στο σύνολό τους, οι εθελοντές που πάσχιζαν να σώσουν τα δάση μας, έβρισκαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με πυκνωτές, που απαιτούν υψηλή τεχνική κατάρτιση για να δημιουργηθούν και τα εντόπιζαν σε δύσβατα σημεία που μόνο κομάντος μπορούν να φτάσουν!
    Νομίζετε ότι όλα γίνονται τυχαία; Η επισιτιστική κρίση είναι απαραίτητη να προηγηθεί του σφραγίσματος! 
Γι ´αυτό θα δείξουν μεγάλο μένος στη καταστροφή των δασών, ώστε να καταστραφεί η διατροφική αλυσίδα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αναπόφευκτα το σφράγισμα και αυτός είναι ο λόγος που οι αγρότες είναι στους δρόμους ( σε κήρυγμα του Πατήρ Σάββα Αχιλλέως στο οποίο παρεβρέθειν αυτοπροσώπως, άκουσα πως είναι απαραίτητη η καταστροφή των δασών, για να επέλθει η επισιτιστική κρίση και να εντοπίζονται εύκολα οι άνθρωποι, διότι η ρετσίνη των δέντρων αποκρύπτει οικισμούς και ανθρώπινα σώματα από την ανίχνευση των δορυφόρων, καθώς στόχος είναι ο απόλυτος έλεγχος…).


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΩ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΚΟΣΣΑΣ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/02 - 10:32
Μπράβο Μιχάλη
Εγώ πίνω τρία μπουκάλια ρετσίνα κάθε μέρα για να μην με εντοπίσουν.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ