Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΚΟΣΑΣ: ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ή ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ; (Μέρος ΣΤ´)

24/03/2024
123 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ηχούν τύμπανα πολέμου; Η εγκατάσταση των Αμερικανών στη Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη και η είσοδος του Πρωθυπουργού στην Ουκρανία, διακυβεύουν την Ειρήνη στη χώρα μας, αφού μας βάζουν στο μέσο μιας εμπόλεμης κατάστασης μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Η ανάρτηση του γεωπολιτικού αναλυτή κ. Μάντζη, λέει στους πολιτικούς: «κοιμίζετε τον κόσμο δια της δημοσιογραφικής πόρνης, ενώ οι Έλληνες πολίτες είναι απροετοίμαστοι για τα τραγικά γεγονότα που συντομα έρχονται!». 

      Το μίσος των αμερικανών σιωνιστών κατά των Ρώσων, έδειξε ξεκάθαρα η transsexual τραγουδίστρια «ΚΟΝΣΙΤΑ», μετά το πέρας του διαγωνισμού «EUROVISION»,με τη περίφημη φράση «I hate you Putin»,αφού η Ρωσία δεν αναγνωρίζει την ομοφιλοφιλία, ούτε δέχεται την απόπειρα επιβολής της καμπαλιστικης συνταγής στο Ρωσικό έθνος! Άραγε οι Έλληνες ξεχνούν πως βοηθήθηκαν πάμπολλες φορές από αυτή τη χώρα; ( Σε μια αναδρομή στο παρελθόν, ο Καποδιστριας αφού τελεσε Υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας, ο μόνος αληθινός Κυβερνήτης, ο αγαπών το Θεό, αρνήθηκε τα αξιώματα που του δόθηκαν από το Ρωσικό έθνος και με χρηματική βοήθεια από αυτούς έφτιαξε σχολεία και τη στρατιωτική σχολή Ευελπίδων! 
Άλλωστε γιατί οι δολοφόνοι του, Μαυρομιχαλαίοι, ευθύς αμέσως μετα το έγκλημα που τέλεσαν, κατέφυγαν ο ένας στη Γαλλική και ο άλλος στη Βρετανική Πρεσβεία; ). Χρησιμοποιούν ή οχι οι ΗΠΑ την κυβέρνηση μας ως ένα υποτελή δούλο προς επίτευξη των σχεδίων τους και αποτελεί αυτό εν τελεί επιθυμία των Ελλήνων; Λησμονούν άραγε οι Έλληνες ότι η ίδια τεχνική επεβλήθη στον Βενιζέλο από τους «καλούς μας φίλους» στην Κριμαία και στον Πόντο με τραγικά αποτελέσματα; 
Οι πρόσφατες παραιτήσεις των αξιωματικών από το πολεμικό πλοίο «Υδρα», δείχνει τη δυσαρέσκεια και την αντίθεση τους στις αποφάσεις της Κυβέρνησης. 
      Η στάση του Ελληνικού Κυνοβουλίου απέχει μίλια μακρυά από τη βούληση του Ελληνικού λαού και όλοι το αναγνωρίζουν αυτό. Λέγει ο Πατήρ Ανανιας Κουστένης: «όλες οι διαταγές έρχονται από ξένα σκοτεινά κεντρα, εχθρούς του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού ( αλλά οχι μόνο, αφού θύματα τους είναι και οι ίδιοι μη σιωνιστές Εβραίοι, που δεν τους αποδέχονται! ) και στην Ελλάδα θέλουνε να τα αλλάξουνε όλα…». Η τελευταία φορά που έδειξαν το μένος τους, ήταν με τη δολοφονία του Αγ. Φιλούμενου στο Φρέαρ του Ιακωβ από Ραβίνους Σιωνιστές.
 Μηπως εαν έχουμε τέτοιους «φίλους», δεν χρειαζόμαστε εχθρούς; Άραγε γιατί οι Πρωθυπουργοί μας, πριν ανακηρυχτούν Πρωθυπουργοί, προσκυνάνε τη σχολή «Bildenberg” με τα σακίδια στις πλάτες; Μήπως αυτό σημαίνει κάτι; Ο νοών νοείτο! 
      Ενδεικτική είναι η αναφορά του Γ. Μεταλλινου, ο οποίος σε παγκόσμια ομιλία του περί Ελληνισμού, ανέφερε ότι οι ξένες δυνάμεις προσπαθούν να καταστρέψουν τη χώρα μας και αν το γνώριζαν αυτό οι αγωνιστές του ´21 κατά τα λεγόμενα του Μακρυγιαννη, θα ήθελαν να μείνουμε κάτω από την μπότα των κατακτητών για αλλά 600 χρόνια, αφού η ελευθερία κόστισε αίμα, αλλά το νεοσύστατο Ελληνικό κράτος ουδεμία σχέση έχει με την ιστορική Ελλάδα. Αδιάσειστη απόδειξη επ αυτού είναι ότι και η Πίστη Πολέμαται και η Πατρίδα διαμελίζεται, από τους δοσίλογους πολιτικούς. ( βλέπε Πρέσπες και Αιγαίο ). 
     Οι αποφάσεις και τα έργα τους το αποδεικνύουν περίτρανα: η απαγόρευση της Προσευχής, η μη αποδοχή των Θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία, ο περιορισμός των πνευματικών δικαιωμάτων μας, η καταιγιστική καταπάτηση του Συντάγματος κ.τ.λ. είναι κάποια ελάχιστα παραδείγματα που δείχνουν πως μετατρέπεται η Ελλάδα σε ηλεκτρονικό σκλαβοπάζαρο! 
( Πρώτη και κυρία, η ηλεκτρονική δήμευση των περιουσιών των Ελλήνων, που αποτελεί κύριο στόχο των δανειστών / no gangsters - banksters! Χαρακτηριστική η δήλωσις του κ. Δημούτσου, Διευθυντή του «Δημόκριτος» που ανέφερε πως πήραν τα δεδομένα των περιουσιών των Ελλήνων και τα μετέφεραν στο Λουξεμβούργο, όπου μπορούν πλέον να τελέσουν πλειστηριασμούς χωρίς τη παρέμβαση του Ελληνικού κράτους. Εξού και οι αντιδράσεις συμβολαιογράφων και δικηγόρων ). 
      Τι μέλλει γενέσθαι; Μόνο η σωτήρια επέμβαση του Θεού εισχωρεί στα σκοτεινά σχέδια που οι διεστραμμένοι αυτοί εγκέφαλοι κατεργάζονται. 
Εμείς σαν Έλληνες, έχουμε ως ανίκητο όπλο την μετάνοια και την άπλετη εμπιστοσύνη στο Κύριο, αφού αυτοί οργανώνουν την καταστροφή μας, αλλά εμείς οφείλουμε να μείνουμε σταθεροί στη πίστη μας, στις οικογένειες μας και να διαφυλάξουμε τα ιδανικά που μας δίδαξαν οι Πατέρες μας, ως κιβωτό που θα μας οδηγήσει στην ασφαλή έξοδο ( ΠΑΣΧΑ ) από τον τρικυμιώδη κατακλυσμό της Παγκοσμιοποίησης…
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ορθοδοξος
ορθοδοξος 24/03 - 14:12
ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ
ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΣΑΣ. ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΣΑΣ ! ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗ ΙΧΘΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΓΚΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ BISINESS ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ. ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΨΣΗ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ COVID ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ. ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ. ΑΠΛΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ. ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟΝ ΚΑΥΗΚΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ