Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 2 σχόλια
Ανώνυμος
Καλή επιτυχία και σε αυτή την ξεχωριστή κίνηση. Συγχαρητήρια Κατερίνα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο για όλους. Θα χαρούμε να ανταμώσουμε συνδυάζοντας μερικές μέρες αγάπης για την μουσική και χαλάρωσης στο όμορφο νησί. Την καλημέρα μας από Κάρπαθο. 13/06 - 10:52
Ανώνυμος
Χρήστος Καΐμάρας 13/06 - 10:46
×

Μουσική Σχολή Αρμονία: Σεμινάριο πιάνου το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουνίου

10/06/2022
180 Εμφανίσεις
14 Σχόλια

Μετά απο μεγάλο χρονικό διάστημα στο νησί μας θα πραγματοποιηθεί ξανά ένα πολύ σημαντικό σεμινάριο πιάνου. Η καταξιωμένη πιανίστα και παιδαγωγός Γεωργία Χαραλαμποπούλου είναι καλεσμένη της μουσικής σχολής "Αρμονία" το Σαββατοκύριακο 18 & 19.06.2022. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές πιάνου ανεξαρτήτως επιπέδου και το ρεπερτόριο που θα παρουσιάσουν μπορούν να το επιλέξουν ελεύθερα. Όπως μας πληροφόρησε η ίδια η κ. Γεωργία Χαραλαμποπούλου "πέραν απο την ενδυνάμωση δεξιοτήτων, την επίλυση τεχνικών, αισθητικών ή ερμηνευτικών ζητημάτων το σεμινάριο αυτό έχει ως βαθύτερο σκοπό να καλλιεργήσει στους συμμετέχοντες την αξία της μουσικής πράξης ως ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Φυσικά προσφέρει σε όσους το επιθυμούν τη δυνατότητα μετάβασης και εξέλιξης στο επαγγελματικό επίπεδο."

Θα ήταν ευχής έργον να βλέπουμε όλο και περισσότερους νέους να έρχονται σε επαφή με τη μουσική, διότι πέραν απο καλλιτεχνικούς λόγους τους προσφέρει υγιή και γόνιμη κοινωνικοποίηση. 

 

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις συμμετοχής. Πληροφορίες στη μουσική σχολή "Αρμονία"  τηλ. 2242301634, 6944433002 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

 

ρτυθι.png

 

γερφδσψζχ.jpg

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 12
Μαρία Λακατα
Μαρία Λακατα 12/06 - 23:27
🥁🎷🎹🎺
Η αξία και τα οφέλη της μουσικής, που είναι αδιαμφισβήτητα πολλά και επιστημονικώς αποδεδειγμένα, συντελούν στην ψυχοσυναισθηματική υγεία των παιδιών. Η μουσική βοηθά τα παιδιά στο να γίνουν πιο εξωστρεφή και κοινωνικά, να μπορούν να εκφράζουν τις ανησυχίες τους και να είναι πνευματικά πειθαρχημένα. Γενικότερα συντελεί στην επίσπευση κάθε είδους γνωστικής μάθησης. Ως εκ τούτου, είναι ένα απαραίτητο στοιχείο που συμβάλλει στη διαμόρφωση παιδιών με κριτική σκέψη, φαντασία και ενσυναίσθηση.Η Αρμονία δεν είναι απλά μια μουσική σχολή..με όλα τα όμορφα που συμβαίνουν μέσα σε αυτό το χώρο καταφέρνει να "χρωματίσει" την ψυχή μας..κ αυτό είναι ανεκτίμητης αξίας!!! Μπράβο στην Κατερίνα και στους συνεργάτες της!!!
Σωκράτης Ξανθόπουλος
Σωκράτης Ξανθόπουλος 12/06 - 17:39
Επιχειρηματίας, ερασιτέχνης μουσικός
Συγχαρητήρια στην "Αρμονία" και στην Κατερίνα που ταράζει πάντα τα νερά με ποιοτικές μουσικές πρωτοβουλίες! Αποτελούν δροσερό αεράκι για την ψυχή μας και προσφέρουν αισιοδοξία και προσδοκίες για μας και τα παιδιά μας.
Φραντζέσκα Βογιατζή
Φραντζέσκα Βογιατζή 12/06 - 15:27
Πάντα πρωτοπόρος η Κατερίνα Σιαντίκου
Θερμά συγχαρητήρια για τη νέα σας συνεργασία και το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο της "Αρμονίας"!
Μουσικός Οίκος Μάριος Νικολσιδης
Μουσικός Οίκος Μάριος Νικολσιδης 12/06 - 14:58
Edition Orpheus
Συγχαρητήρια άλλη μια φορά στην Κα.Σιαντικου και στους καλεσμένους της για την προσφορά τους στην μουσική εκπαίδευση!
Μπούρα Εφη/Ψυχολόγος
Μπούρα Εφη/Ψυχολόγος 12/06 - 14:22
Μουσική Σχολή Αρμονία: Σεμινάριο πιάνου το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουνίου
Πλήθος έρευνες έχουν γίνει για τις επιδράσεις της μουσικής στον εγκέφαλο. Οι επιστήμονες λένε πως τα παιδιά που παίζουν κάποιο μουσικό όργανο, τα πάνε καλύτερα στο σχολείο από κείνα που δεν έχουν επαφή με τη μουσική. Πρόσφατες έρευνες μάλιστα δείχνουν πως η επαφή με τη μουσική μπορεί να επισπεύσει την ηλικία στην οποία το παιδί θ’ αρχίσει να διαβάζει, να αυξήσει το δείκτη νοημοσύνης του, καθώς και την ανάπτυξη συγκεκριμένων περιοχών του εγκεφάλου. Οι ενήλικες μπορούν επίσης να ωφεληθούν πάρα πολύ από την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου, γιατί βοηθάει το μυαλό τους να είναι σε εγρήγορση και να παραμένουν δραστήριοι και τους βοηθάει να έχουν ισχυρότερη μνήμη. Μπράβο Συγχαρητήρια στην της Σιαντίκου Κατερίνα, για την δημιουργικότητα και την αγάπη της στα παιδιά!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/06 - 13:04
Συγχαρητήρια
Μπράβο! Πολυ καλή δουλειά!
Γιούλη
Γιούλη 12/06 - 00:07
Συγχαρητήρια!
Συγχαρητήρια! Υπέροχες πρωτοβουλίες! Ευχαριστούμε Κατερίνα!
Αριστοτέλης Ζαφειρόπουλος
Αριστοτέλης Ζαφειρόπουλος 11/06 - 22:07
Θερμά συγχαρητήρια!
Θερμά συγχαρητήρια για αυτήν την πρωτοβουλία! Τυχερά τα παιδιά της Κω που έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα τόσο ενδιαφέρον σεμινάριο! Χαιρετισμούς από Ρόδο
Ειρήνη
Ειρήνη 11/06 - 10:41
Μια μουσική οικογένεια!
Η Αρμονία είναι το "μουσικό μας σπίτι" !Εκτός από τα μουσικά ερεθίσματα και τις γνώσεις μέσα από καινούργιες μεθόδους, μας προσφέρει απλόχερα μια ζεστή αγκαλιά γεμάτη από σεβασμό, αγάπη και έμπνευση...Να είστε καλά και πάντα δραστήριοι και πρωτοπόροι!
ΣΥΚΟΥΤΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΣΥΚΟΥΤΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ 10/06 - 23:23
Κα
Παντα μπροστά!!Παντα με επιτυχίες !!Σας ευχαριστούμε για όλα Όσα μας προσφέρετε!!Μπραβο στην Κατερίνα και στην ομαδα της ??
Μαθιοπούλου Λίτσα
Μαθιοπούλου Λίτσα 10/06 - 23:02
Επιχειρηματιας
Συγχαρητήρια στην σχολή της κας Σιαντίκου, για την άριστη δουλειά, το υψηλό επίπεδο της, την αγάπη της στα παιδιά!
Μιχαήλ Διακ.
Μιχαήλ Διακ. 10/06 - 22:56
Συγχαρητήρια στη μουσική σχολή Αρμονία
που αν και σε δύσκολους καιρούς επιμένει στην προσφορά υψηλής ποιότητας μουσικής εκπαίδευσης για τα παιδιά μας.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ