Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Τελευταία σχόλια

Αρίσταρχος : Σήμερα (21:32)
Λύσεις - Με όλο τον σεβασμό κύριε Δήμαρχε, σας εκλέξαμε για να δίνετε ΛΥΣΕΙΣ! Τις επισημάνσεις τις κάνομε και εμείς οι δημότες.
Ιωάννα : Σήμερα (21:32)
ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΩΩΝ - Συγνώμη και που είναι το κακο;;;πάμε καλά;;; Έχετε βγει ποτέ εκτός νησιού που σε όλες τις πλατείες είτε έχει κάποιο μνημείο είτε όχι είναι γεμάτο από αυτούς. Είναι πολύ όμορφη εικόνα, γεμίζει το τοπίο!!! Γιατί πρέπει πάλι να κοιτάξουμε τους τουρίστες που θέλουν απλώς να φωτογραφίσουν το τοπίο; Είναι άδειο, γκρινιάζετε, είναι γεμάτο πάλι γκρινιάζετε και ξεχωρίζετε και τους ανθρώπους, δεν μπορώ καταλάβω πραγματικά έλεος!!!
Ανώνυμος: Σήμερα (21:32)
Οτι του φανει του Λολοστεφανη - Συγγνώμη που τα παιδιά δεν διάβασαν τον κανονισμό ότι η πλατεία προορίζεται αποκλειστικά για αισθητικές φωτογραφίες τουριστών.
Παρακμή..παρακμή..παρακμή ..: Σήμερα (21:32)
Εικόνες του 1970 - Ότι ναι...όπου να ναι...σε ένα νησί που ούτε καν στον αυτόματο δεν είναι... Ψηφοφόροι ακούτε;;;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

Ν. Δημαράς: Κως - Μια άσχημη εικόνα στην πιο όμορφη πλατεία...

26/07/2026
714 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Είναι η κεντρική πλατεία με ιστορικά κτίρια εκατέρωθεν, με ωραία μαγαζιά και υπέροχο φωτισμό.
Αλλά έχει γίνει κομφουζιώδες πεδίο, όπου τρέχουν παιδικά αμαξάκια με μπόμπιρες οδηγούς 2-3 ετών, πατίνια με λίγο μεγαλύτερα παιδιά, που θέλουν πολλά χρόνια ακόμα για τα νόμιμα 17, μικροπωλητές που πετούν στον αέρα κάτι αναμμένα πλαστικά έτοιμα να σου πέσουν στο κεφάλι και αμήχανους τουρίστες που θα ήθελαν να φωτογραφίσουν την Αίγλη, το Μουσείο, την Αρχαία Αγορά, πιθανώς και το ανακαινισμένο τζαμί.
Απαράδεκτη εικόνα.
Σε μια υπέροχη πόλη, σε ένα νησί που θέλει πιο ποιοτικό τουρισμό.

Νίκος Δημαράς 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Αρίσταρχος
Αρίσταρχος 26/07 - 20:59
Λύσεις
Με όλο τον σεβασμό κύριε Δήμαρχε, σας εκλέξαμε για να δίνετε ΛΥΣΕΙΣ! Τις επισημάνσεις τις κάνομε και εμείς οι δημότες.
Ιωάννα
Ιωάννα 26/07 - 20:49
ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΩΩΝ
Συγνώμη και που είναι το κακο;;;πάμε καλά;;; Έχετε βγει ποτέ εκτός νησιού που σε όλες τις πλατείες είτε έχει κάποιο μνημείο είτε όχι είναι γεμάτο από αυτούς. Είναι πολύ όμορφη εικόνα, γεμίζει το τοπίο!!! Γιατί πρέπει πάλι να κοιτάξουμε τους τουρίστες που θέλουν απλώς να φωτογραφίσουν το τοπίο; Είναι άδειο, γκρινιάζετε, είναι γεμάτο πάλι γκρινιάζετε και ξεχωρίζετε και τους ανθρώπους, δεν μπορώ καταλάβω πραγματικά έλεος!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/07 - 20:40
Οτι του φανει του Λολοστεφανη
Συγγνώμη που τα παιδιά δεν διάβασαν τον κανονισμό ότι η πλατεία προορίζεται αποκλειστικά για αισθητικές φωτογραφίες τουριστών.
Παρακμή..παρακμή..παρακμή ..
Παρακμή..παρακμή..παρακμή .. 26/07 - 20:28
Εικόνες του 1970
Ότι ναι...όπου να ναι...σε ένα νησί που ούτε καν στον αυτόματο δεν είναι... Ψηφοφόροι ακούτε;;;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ