Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ν. Χατζησεβαστός: Τραγική η κατάσταση με τα σκουπίδια στη Λίμνη Πυλίου - Πέταξαν μέχρι και ραντιστική μηχανή

22/06/2024
866 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου κ. Νεκτάριος χατζησεβαστός, μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό και τις δράσεις που γίνονται από την Κοινότητα.

Τον βρήκαμε, μαζί με εθελοντές να καθαρίζουν την λίμνη Πυλίου, όπου μας τόνισε ότι η κατάσταση είναι τραγική με τα σκουπίδια, καθώς βρήκαν μέσα, μέχρι και ραντιστική μηχανή, ενώ τόνισε ότι στο συγκεκριμένο πρόβλημα, μεγάλη ευθύνη έχουν οι μετανάστες...

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/06 - 16:16
Δυστυχώς
Έτσι έχει η κατάσταση Όμως με το να καθόμαστε και να σχολιάσουμε τίποτα δεν αλλάζει Λάβετε μέτρα Κάντε κάτι Η λίμνη έχει τα χάλια της Κάθε πότε καθαρίζεται ; ακόμα και να μη τη βρωμιζαν, λογικό δεν είναι πως χρειάζεται συντήρηση; Κάντε το! Το ίδιο ισχύει και με το χωριό. Λάβετε μέτρα Βάλτε υπαλλήλους ή προσλάβετε νέους να καθαρίζουν αφού οι του φορά που λερώνουν αν αυτό εννοείτε.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/06 - 20:06
Βρωμιά
Να κάνετε και ένα ρεπορτάζ για την περιοχή γύρω από την παιδική χαρά στον αγ.γεωργιο.ελει να δείτε σκουπίδια.θα πάθετε σοκ με την κατάσταση του χώρου και του δρόμου που οδηγεί στο ΧΟΤ σποτ.Τα χωράφια στην περιοχή άστο έχουν γίνει χωματερή και δεν επεμβαίνει κανείς !!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/06 - 15:48
Πυλί
Έλα και στη παιδική χαρά να δεις πόσα σκουπίδια έχει κα να δεις και τα τσανηρια που έχουν . Δεν πας και από το γεφύρι στην Αγία Μαρίνα και άγια παρασκευή να δεις και τα σκατα και οπότε φυσάει δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα παράθυρα βρωμάει σκατιλα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/06 - 10:41
πραγματικά
κάποιος τα λέει όπως είναι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ