Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 1 σχόλια
Ανώνυμος
εντάξει αυτός που το έφτιαξε ήταν η βλάκας η απατεώνας ! αυτοί που παρέλαβαν το έργο διέπραξαν έστω τυπικά έναν έλεγχο η θα κουραζόντουσαν να σηκωθούν από την καρέκλα ! λυπάμαι 30/04 - 09:08
×

Να είχαμε διαβάσεις... και μια "στάλα" οδηγική παιδεία...

21/04/2022
369 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Εκ παραδρομής και μετά από υπενθύμιση μίας πολύ καλής φίλης και αναγνώστριας της εφημερίδας, στο ρεπορτάζ για την ετοιμότητα του νησιού στην πόλη (όχι ότι μόνο εκεί υπάρχει το πρόβλημα) παραλείψαμε να αναφερθούμε, στο μεγάλο πρόβλημα με τις διαβάσεις...

 Αρκετές από αυτές έχουν αλλοιωθεί με το πέρασμα του χρόνου, ενώ και οι πινακίδες που τις συνοδεύουν, πολλές φορές καλύπτονται από δέντρα ή κλαδιά, με αποτέλεσμα να μην είναι ευδιάκριτες. Για να είμαστε ειλικρινείς, είτε φρεσκοβαμμένες είναι οι διαβάσεις, είτε ξεθωριασμένες, οι περισσότεροι από εμάς, λόγω έλλειψης οδικής παιδείας και του απαιτούμενου σεβασμού προς τον πεζό ή τον ποδηλάτη, δεν θα σταματούσαμε ποτέ και αυτό είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρεπόμαστε. 

Μην ξεχνάμε επίσης, ότι μπορεί εμείς οι Έλληνες να είμαστε (κακώς) εξοικειωμένοι με την ιδέα ότι κανείς (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι για να λέμε και την πάσα αλήθεια) δεν πρόκειται να σταματήσει για να περάσουμε, όμως οι τουρίστες όχι, και ο κίνδυνος να προκληθεί κάποιο ατύχημα, είναι μεγάλος.

Όπως και να έχει πάντως, αυτός που ηγείται, θα πρέπει να δείχνει πρώτος το καλό παράδειγμα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό θα ήταν, οι διαβάσεις να "βγάζουν μάτι", μπας και ξεστραβωθούμε οι υπόλοιποι!

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ