Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

O ναυαγοσώστης Ελ. Μαργαζόγλου μιλάει για το χθεσινό περιστατικό πνιγμού στην Κω

04/09/2023
2250 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Ο ναυαγοσώστης Ελευθέριος Μαργαζόγλου,, μιλάει για το χθεσινό περιστατικό στην παραλία Κρητικά της Κω, όπου μία 71χρονη, πνίγηκε, παρά τις προσπάθειες που της έγιναν για να την επαναφέρουν στη ζωή.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/09 - 21:39
Γνώστης
Φενεσαι να εισαι γνώσης του αντικιμένου αγαπητέ ανώνημε του πρώτου σχόλιου.Εχεις δίκαιο! συμφωνώ κι απ'αυξάνω μαζί σου.Δυστιχός, στο όμορφο και τουριστικό νησι της Κώ, το νησι του Ιπποκράτη, δεν υφύστατε δυνατόν, ουτε οικονομικά, αλλα ουτε διαδικαστικά να εκπληρωθούν στα οσα ανέφερες. Οπως βλέπεις στινουνε πυργους και βάζουνε ναυαγοσώστες, ισα ισα για να υπάρχουν, και χωρίς την δυνατή υποστιρηξη απο πολιτεια. Δυστιχός δεν είμαστε "Baywatch area" με οργανωση. Απορώ εάν είναι ετσι στημένα και σε αλλα νησια οπως Μυκονο & Σαντορινη!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/09 - 21:25
Αυτάααα
Η σκάλα στο πυργο είναι λάθος.Δεν πρέπει ο ναυαγοσωστης να χάνει την οπτική επαφή με το θύμα.Επίσης 2 άτομα ανά πύργο.Το σκαφάκι να είναι στο νερό την ώρα της βάρδιας.Απινιδωτής σε εμφανές σημείο.Ασύρματος στον πύργο.Επίσης σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναφέρθηκαν μαλάξεις.Συμπιέσεις κάνουμε όχι μαλάξεις.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ