Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νέα αστυνομική δράση στην Κω (στις 17/6) – Βεβαιώθηκαν 50 παραβάσεις και προσήχθησαν 10 άτομα

18/06/2022
180 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Προσήχθησαν 10 άτομα από τα οποία συνελήφθησαν 4 και βεβαιώθηκαν 50 παραβάσεις

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε χθες (17 Ιουνίου 2022) στην Κω στοχευμένη αστυνομική δράστη για την πρόληψη - καταστολή της μικροεγκληματικότητας, την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.


Η αστυνομική δράση, η όποια οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Β’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Αλλοδαπών της Κω, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.


Η εξόρμηση κάλυψε όλο φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις - κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση.


Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:


  • Ελέγχθηκαν 95 άτομα και 84 οχήματα.
  • Προήχθησαν 10 άτομα.
  • Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί για αναπαραγωγή μουσικής πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  • Βεβαιώθηκαν 50 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..


Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ