Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νέα δεξαμενή νερού στην Καρδάμαινα - Το μεγαλύτερο έργο της δεκαετίας από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΚ

01/09/2022
270 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Το μεγαλύτερο έργο της τελευταίας δεκαετίας, αποκλειστικά από ίδιους πόρους της επιχείρησης, κατασκευάζει η ΔΕΥΑΚ στην Καρδάμαινα.

Πρόκειται για δεξαμενή νερού, προϋπολογισμού 936.000€, που βρίσκεται σε διαδικασία δημοπράτησης.

Η νέα δεξαμενή, χωρητικότητας 2000 m3, θα κατασκευαστεί σε ύψωμα βορειοδυτικά του χωριού, σε μέσο υψόμετρο εδάφους 55μ..

Ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες υδροδότησης της περιοχής όσο και η αναγκαία πίεση στο δίκτυο, για την εξυπηρέτηση κατοικιών σε ορόφους κτιρίων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την υφιστάμενη κατάσταση.

Η νέα δεξαμενή θα αντικαταστήσει παλιά δεξαμενή χωρητικότητας μόλις 900ων m3 που κατασκευάστηκε πριν αρκετές δεκαετίες.

Με την ολοκλήρωση του έργου και την σύνδεση της δεξαμενής στο δίκτυο, που αναμένεται το επόμενο καλοκαίρι, θα ενισχυθεί η υδροδότηση της Καρδάμαινας με επαρκείς ποσότητες νερού ενώ θα βελτιωθεί και η ποιότητα του, μέσα από το βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας που εγκαθίσταται.

Το προαναφερόμενο έργο, εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική της δημοτικής αρχής και στο σχεδιασμό της Διοίκησης της ΔΕΥΑΚ για επίλυση των προβλημάτων ποσότητας και ποιότητας νερού στη Δ.Ε. Ηρακλειδών.

Σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή του νησιού μας, όπου λείπουν σημαντικές υποδομές για την ενίσχυση της οικονομίας, την βελτίωση της ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Γραφείο Τύπου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/09 - 09:48
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ;
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 30 ΕΚ./ΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΟΤΑΜΟΥ.
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 02/09 - 08:00
ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!
ΒΡΕ ΖΑΧΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ? ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ? ΜΕ "ΚΟΡΥΦΑΙΑ" ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΑΚΟΥ ΛΑΟΥ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/09 - 07:57
Η δεξαμενή δεν λύνει το πρόβλημα, νερό απαιτείται !!!
κ. Ζαχαρέ, προφανώς γνωρίζετε ότι ο υδροφόρος ορίζοντας είναι πεπερασμένος και υπάρχει κίνδυνος να εισέλθει θαλασσινό νερό (βλέπε Κάλυμνο). Η λύση είναι μονάδα αφαλάτωσης, για να βλέπουμε και το μέλλον (βλέπε Νίσυρο). Η δεξαμενή δεν λύνει το πρόβλημα, νερό απαιτείται !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ