Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νέο μέλος στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) η Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη

15/01/2024
130 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος εδώ και δέκα χρόνια με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, επάρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζει για ακόμη μια αυτοδιοικητική περίοδο τις παρεμβάσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Με την ήδη παρουσία εκατοντάδων νέων ανθρώπων, αιρετών, από κάθε σημείο της Ελλάδος, μιας και αποτελείται η ΕΝΑ από νέους αυτοδιοικητικούς από το Καστελόριζο ως την Θράκη και από την Κέρκυρα ως την Κρήτη, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ως νέο μέλος της την Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη, Αντιδήμαρχο Τουρισμού Πολιτισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Κω

και την καλωσορίζουμε στην πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει γίνει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά.

Εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος(Ε.Ν.Α.)


Ο Πρόεδρος τηςΝεκτάριος Καλαντζής*Η Ματίνα Βουκελάτου - Χριστοδουλίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα. Σπούδασε στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. 

Εν συνεχεία ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές σπουδές της στον κλάδο της Ναυτιλίας, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, στον Τουρισμό και στο Ψηφιακό Μarketing. Ομιλεί 5 ξένες γλώσσες.

Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη 8 ετών.

Η ενασχόληση με τα κοινά και ειδικότερα με την τοπική αυτοδιοίκηση ήταν μια ακόμη πρόσκληση και ένας σημαντικό στοίχημα το οποίο κέρδισε. Σε ότι αφορά την επαγγελματική της πορεία και τα πεπραγμένα της στην επιχειρηματικότητα, είχε από νεαρή ηλικία την τύχη να εισέλθει στον επιχειρηματικό στίβο με έδρα τη Λευκάδα, όπου η οικογένεια της διατηρεί ξενοδοχειακές επιχειρήσεις εδώ και 35 χρόνια. 

Τα τελευταία δέκα έτη ζει μόνιμα στην Κω, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, επιφορτισμένη με τα καθήκοντα της General Manager στο ξενοδοχείο «Gaia Garden» στην περιοχή της Λάμπης.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ