Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νεότευκτο ταχύπλοο σκάφος 33 μ. το νέο απόκτημα των αδελφών Χριστόδουλου & Κώστα Χατζηιωάννου από την Κάλυμνο

03/12/2023
979 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Νεότευκτο ταχύπλοο σκάφος 33 μέτρων, είναι το νέο απόκτημα των αδελφών Χριστόδουλου και Κώστα Χατζηιωάννου οι οποίοι προσθέτουν στο στόλο των 5 τουριστικών σκαφών της οικογενειακής επιχείρησης που έχουν στην Κάλυμνο, ένα ακόμη μεγάλο και σύγχρονο πλοίο.

Το νέο σκάφος ναυπηγήθηκε στα Ναυπηγείο OCEAN των Μ. ΜΟΣΧΑΤΟΣ – Κ. ΣΤΡΑΤΗΣ Ο.Ε. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για το Ναυπηγείο που αρχικά η ΑΝΕΚ επέλεξε και υπέγραψε προσύμφωνο τον Οκτώβριο 2021 για τη ναυπήγηση του νέου σκάφους που θα αντικαταστήσει το “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ” και μόλις μετά από μία εβδομάδα ,προχώρησε στην ακύρωση του προσυμφώνου πηγαίνοντας σε άλλο Ναυπηγείο. Έκτοτε έχουν περάσει 26 μήνες και το σκάφος ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Να σημειώσουμε ότι η συμφωνία ναυπήγησης του νέου σκάφους της οικογένειας Χατζηιωάννου με το Ναυπηγείο OCEAN υπογράφηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2022, πριν 15 μήνες περίπου και ήδη το σκάφος σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2023 “έπεσε” στη θάλασσα ,στο Λαύριο, προκειμένου μετακινηθεί στην Κάλυμνο ,όπου θα γίνουν οι υπόλοιπες εργασίες ολοκλήρωσης της ναυπήγησης του.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Χριστόδουλο Χατζηιωάννου, μας ενημέρωσε για το νέο απόκτημα της οικογενειακής ναυτιλιακής επιχείρησης του:

Τύπος: Ε/Γ – Τ/Ρ. Θα χρησιμοποιηθεί ως ημερόπλοιο για εκδρομές τους καλοκαιρινούς μήνες

Υλικό Κατασκευής: GRP

Αρ. Μηχανών: 2 DAEWOO

Ολικό Μήκος: 32, 90m

Ολικό Πλάτος: 8 m

Επιβάτες: 300

Επίσης όπως μας είπε ο Χριστόδουλος Χατζηιωάννου, το νέο σκάφος θα έλθει στην Κάλυμνο, τις αμέσως επόμενες ημέρες, ρυμουλκούμενο. Στην Κάλυμνο θα γίνουν οι υπόλοιπες εργασίες επί τους σκάφους που εναπομένουν και σύντομα θα είναι πανέτοιμο. Από πλευράς κόστους μας είπε ότι θα στοιχίσει περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ, ολοκληρωμένο ,έτοιμο για να ταξιδέψει.

Δείτε ένα μικρό video  από τη σημερινή καθέλκυση του σκάφους στην περιοχή του Λαυρίου.

kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/12 - 16:07
Φάτε, φάτε!
Με τίποτα δεν θα χορτασετε! Κάποια στιγμή θα βγουν όλα στη φόρα.... Και τότε κλάψε με μαναμ κλάψε με....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/12 - 12:45
Καλά είστε άσχετοι;
Η προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις; Αυτό το πλοίο είναι 10 μέτρα πιο κοντό και είναι ημερόπλοιο για εκδρομές. Πιθανότατα να ντυθεί σαν Πειρατής της Καραϊβικής όπως τα άλλα στο λιμάνι μας τα απαίσια.Το πλοίο της ΑΝΕΜ είναι 43 μέτρα βαπόρι που πιάνει 20 κόμβους, παίρνει 9 αυτοκίνητα και πάει μέχρι και στα 8 μποφόρ.
04/12 - 09:42
Πω πω διαφορα στο ποσο!!!
Και ξαναψηφιστηκαν αυτοι που ....Αξιοι ειναι στο φαι.... και γρηγοροι στον ΥΠΝΟ!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/12 - 08:25
!!!
Από γούστο πάντως σκίζουν χαχαχαχα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/12 - 07:27
Μεγάλο φαγοπότι ....
1,2 εκατ. κόστισε και του Δήμου το αντίστοιχο πλοίο κόστισε 3 εκατ. € και ακόμα το ψάχνουμε .... Μπράβο στο Βήμα της Κω που τολμά και γράφει αλήθειες και φαίνεται η μεγάλη διαπλοκή που έχουν στήσει στο Δήμο ..Μεγάλο φαγοπότι ....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ