Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νίκος Π. Ιερομνήμων: Πολιτική βούληση και εφαρμογή των νόμων

04/06/2024
126 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Δεν ξέρω τι πρόλογο πρέπει να διαλέξω για αυτά που επιθυμώ να εκφράσω, οπότε μπαίνω αμέσως στο θέμα των ημερών.

 Η παράνομη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, η αποθέσεις μπαζών σε κοινή θέα εντός κατοικημένων περιοχών, η υπερβολική ταχύτητα στους δρόμους, η στάθμευση λεωφορείων και φορτηγών τροφοδοσίας σε σημεία που εμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων, τα προβλήματα έλλειψης ικανού φωτισμού σε πολλά μέρη του νησιού, οι παγίδες στο οδικό δίκτυο, το πέταγμα του τσιγάρου και του πλαστικού μπουκαλιού από το παράθυρο του αυτοκινήτου, οι απαξιωμένοι αρχαιολογικοί μας χώροι η συλλογική μας αμέλεια στο καθάρισμα των χόρτων των οικοπέδων μας και τόσα άλλα, έχουν ονοματεπώνυμο. Από τη μια είναι η Δημοτική Αρχή με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, τους μηχανισμούς ελέγχου εφαρμογής των κανονιστικών διατάξεων, τη Δημοτική Αστυνομία και από την άλλη είμαστε εμείς οι πολίτες. Εφαρμόζουμε τους κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία στην πόλη και στα χωριά; Αν ναι, όλα βαίνουν καλώς. Αν όχι, που αυτό συμβαίνει, επιβάλλονται οι ανάλογες ποινές στους παραβάτες; Από ό,τι φαίνεται υπάρχει ατιμωρησία. Οι αυθαιρεσίες, και οι παρανομίες ισχύουν, δυστυχώς, σε καθημερινή βάση. Το ερώτημα είναι: θα υπάρξει, επιτέλους, ενεργοποίηση των μηχανισμών ελέγχου και απόδοσης ποινών σε όποιους παρανομούν με επιβολή προστίμων, σύμφωνα με τις κανονιστικές διατάξεις;

 Είναι γεγονός πως η φετινή θερινή περίοδος δεν ξεκίνησε οργανωμένα και έγκαιρα, μια παθογένεια που εμφανίζεται από τα αργά αντανακλαστικά στον προγραμματισμό και την προετοιμασία για την υποδοχή των επισκεπτών μας με τα γνωστά αποτελέσματα: τις διαμαρτυρίες και τα παράπονα των κατοίκων από κάθε γωνιά του νησιού. Οι εικόνες που παρουσιάζουν η πόλη της Κω και τα χωριά δεν είναι οι καλύτερες και δεν τιμά κανένα μας αυτή κατάσταση. Όλοι έχουμε ευθύνη γι΄ αυτό. Ας κινητοποιηθεί πρώτος ο Δήμος με τις υπηρεσίες ελέγχου εφαρμογής των νόμων και το ίδιο να πράξουμε κι όλοι εμείς οι πολίτες, αν αγαπούμε τον τόπο μας και δεν θέλουμε να τον ασχημαίνουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. ΘΕΛΟΥΜΕ; 

Νίκος Π. Ιερομνήμων - Εκπαιδευτικός

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
miranta
miranta 06/06 - 08:05
Βασικα
Τα γήπεδα ήταν στόχοι την προηγούμενη θητεία του δημάρχου.Οτι έγινε έγινε.ΤΩΡΑ πάει για άλλα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/06 - 00:59
το δάπεδο του γηπέδου ....
κ. Νίκο, το δάπεδο του γηπέδου θα είναι με τσιμέντο ή παρκέ ? Για να καταλάβουμε τη μελέτη υπάρχει για το έργο που οραματιστήκατε ?
Νίκος Π Ιερομνήμων
Νίκος Π Ιερομνήμων 05/06 - 16:10
Προς θρασύδειλο ανώνυμο
Τοποθετήθηκε το μπαλόνι. Αναμένουμε τις υπόλοιπες εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνσου στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/06 - 17:09
τι έγινε τελικά με το γήπεδο μπαλόνι στην Καρδάμαινα ???
κ. Ιερομνήμων τι έγινε τελικά με το γήπεδο μπαλόνι στην Καρδάμαινα ??? Προεκλογικά έβγαζες φωτογραφίες με το Δήμαρχο !!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ