Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νοσοκομείο Κω... Ώρα Μηδέν: Με βίντεο και σελίδα στο Facebook οργανώνεται η διαμαρτυρία των πολιτών της Κω

28/02/2023
560 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Με την ονομασία « Νοσοκομείο Κω Ώρα Μηδέν « εδώ και λίγες ημέρες έχει δημιουργηθεί μία σελίδα στο Facebook αλλά και προφίλ στο TikTok από πολίτες που διαμαρτύρονται για την σοβαρή υποστελέχωση του νοσοκομείου.

Ήδη η μαύρη αφίσα με τον χάρτη του νησιού και τον σταυρό της ιατρικής έχει κάνει αισθητή εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ και ένα βίντεο που έχει δημιουργηθεί έχει μοιραστεί σε εκατοντάδες προφίλ.

Με αυτό τον τρόπο οι πολίτες της Κω διαμαρτύρονται και ζητούν από τους αρμόδιους να καλύψουν τις κενές θέσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο νοσοκομείο όπου θυμίζουμε λειτουργεί με ΜΗΔΕΝ παθολόγους για περίπου 10 μήνες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις προηγούμενες ημέρες συμπολίτης διακομίστηκε στη Ρόδο με πνευμονία αφού δεν υπήρχε γιατρός στο νοσοκομείο της Κω να τον περιθάλψει. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες των πολιτών που προσέρχονται στο νοσοκομείο για έκτακτους λόγους και τους ζητούν να καλέσουν τον γιατρό τους τον ιδιωτικό για περίθαλψη.

Οικογένειες ολόκληρες καταγγέλουν ότι έχασαν οικείους εξαιτίας της έλλειψης ιατρών. Δυστυχώς η λίστα των προβλημάτων είναι μεγάλη και όλο αυτό δημιουργεί τεράστιες ανασφάλειες στην κωακή κοινωνία.

Με μοναδικό αίτημα την λύση στα προβλήματα και στην κάλυψη των κενών θέσεων, ειρηνικά και ακομμάτιστα οι πολίτες ζητούν το 2023 τα αυτονόητα.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια μπορούν να ακολουθήσουν την σχετική σελίδα στο Facebook. Εκεί θα γνωστοποιείται υλικό γύρω από την δράση.

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ε.Μ
Ε.Μ 01/03 - 10:25
Νοσοκομείο Κώ
Απαράδεκτη η εικόνα του νοσοκομείου εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν υπάρχουν ιατροί ειδικοτήτων.ούτε κάν γενικοι ιατροί και ούτε λόγος για χειρουργούς.Το υπουργείο Υγείας τι κάνει επ αυτού??? Τους αρέσει να περνάνε απέναντι γθα θεραπείεε και νοσηλείες??? Έχουν δεί τα νοσοκομεία που υπάρχουν απέναντι?? Τέρμα πια οι υποσχέσεις,τα ψέμματα και ο εμπαιγμός των κατοίκων
Στο σφυρί
Στο σφυρί 28/02 - 18:47
Λόγια του αέρα
Παρατάξεις Ώρα μηδέν θα έλεγα καλύτερα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ