Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο αέρας "πήρε και σήκωσε" το σύστημα πρόσβασης ΑΜΕΑ που τοποθετήθηκε πρόσφατα στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου Κω

05/09/2022
738 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστριά μας, η οποία μας έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες, σήμερα, λόγω της έντασης του αέρα, η ράμπα για την πρόσβαση ΑΜΕΑ στην παραλία που είχε τοποθετηθεί στον Ναυτικό Όμιλο Κω, την πήρε ο αέρας και έχει γίνει έρμαιο στις ορέξεις των κυμάτων.

Ας ελπίσουμε οι υπεύθυνοι να φροντίσουν άμεσα για την αποκατάστασή, αλλά κυρίως να αποδοθούν οι ευθύνες στους αρμόδιους, γι' αυτή την κατάσταση, καθώς δεν έχουν περάσει ούτε 2 μήνες, από τότε που τοποθετήθηκε η ράμπα. Περιμέναμε τόσα χρόνια να γίνει, και τώρα με τον πρώτο φθινοπωρινό αέρα, το έργο βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Να υπενθυμίσουμε, ότι συνολικά έχουν τοποθετηθεί 3 τέτοιες ράμπες σε όλο το Νησί (σε Καρδάμαινα και Κέφαλο οι υπόλοιπες 2) και το συνολικό έργο, υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», με προϋπολογισμό 286.043€, εκ των οποίων χρηματοδότηση 180.000€ ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί από ιδίους πόρους του Δήμου.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/09 - 08:47
Να τος παλι ο γραφισς
Τωρα εγινε ναυτικος για να δικσιολογησει την ανικανοτητα τους χα χα χα !
Ναυτικός
Ναυτικός 05/09 - 21:57
Μποφόρ
Όχι λόγω του αέρα αλλά του κυματισμού. Με ένα 5-7 μποφόρ κι έγινε έτσι. Φαντάσου να έρθει καμιά σοροκάδα να φτάσει στο δρόμο της Λάμπης η ράμπα. Ότι και να κάνουν οι τεχνικοί παιδιά δεν φαντάζεστε την δύναμη και την ορμή της θάλασσας.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ