Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

O Δήμος Αθηναίων, μέλος του δικτύου Ασκληπιείων μαζί με τους Δήμους Κω, Τρικκαίων και Επιδαύρου

20/07/2022
63 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Αθηναίων για την “είσοδο” του Δήμου Αθηναίων στο δίκτυο Ασκληπιείων, μαζί με τους Δήμους Κω, Τρικκαίων και Επιδαύρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς, ο Πρόεδρος του ΔΙΙΚ κ. Αριστοτέλης Παυλίδης και ο Αντιδήμαρχος Σ. Καμπουράκης.

Ο κ. Νικηταράς σε ανάρτησή του ανέφερε: 

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την Κω και το Δήμο μας.

Το δίκτυο Ασκληπιείων που μέχρι σήμερα αποτελούνταν από το Δήμο Κω, το Δήμο Τρικκαίων και το Δήμο Επιδαύρου απέκτησε ακόμα ένα μέλος,το Δήμο Αθηναίων.

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Αθηναίων, χαιρετισμό απηύθυνε ο νυν πρόεδρος του Δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων και Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Τάσος Χρόνης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος με χαρά αποδέχθηκε την ένταξη του Δήμου στο «Δίκτυο».

Ο εταίρος Δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Παπαστεργίου σημείωσε τη σημασία της εισδοχής του νέου μέλους καθώς είναι ο σημαντικότερος και μεγαλύτερος Δήμος της χώρας.

Με τη σειρά μου τόνισα την σημασία που δώσαμε την πρώτη περίοδο της πανδημίας με το διαφημιστικό spot στο οποίο παρουσιάσαμε την Ιπποκρατική Κω σε όλο τον κόσμο ευχαριστώντας τη Παγκόσμια Ιατρική Κοινότητα για την μάχη που έδωσε κατά της πανδημίας.

Από την 1η Σεπτεμβρίου,την προεδρία του δικτύου αναλαμβάνει ο Δήμος Κω.

Αυτή είναι η δύναμη μας,αυτό είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα,η ιστορία, ο πολιτισμός μας.

Καλωσορίζουμε την Αθήνα στο δίκτυο μας"


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ