Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

O Δήμος Κω συμμετέχει και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

21/09/2022
45 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ενθάρρυνση των πολιτών να επιλέγουν εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης και να ανακαλύπτουν τις ομορφιές του νησιού. 

Θα πραγματοποιηθεί τριήμερο εκπαιδευτικό και ενημερωτικό πρόγραμμα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Πρασίνου και Καθαριότητας και της Δημοτικής Αστυνομίας καθώς και ποδηλατικών συλλόγων που θα διαθέσουν τους εκπαιδευτές και τα ποδήλατα για το πρακτικό μέρος του προγράμματος. 

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου κορυφώνονται οι δράσεις με την μεγάλη ποδηλατοβόλτα στο Ιστορικό κέντρο της πόλης. Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι η Πλατεία Ελευθερίας με ώρα εκκίνησης στις 18:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδηλάτες κάθε ηλικίας. 

Η διαδρομή που ακολουθηθεί είναι: «Πλατεία Ελευθερίας, Ιπποκράτους, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Κουντουριώτη, Αβέρωφ, Φιλίνου, Κανάρη, Ακτή Κουντουριώτη, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ιακώβου Ζαράφτου, Γρηγορίου Ε’, Βασιλέως Παύλου, Πλατεία Ελευθερίας». Την εκδήλωση θα υποστηρίξουν, η Δημοτική Αστυνομία Κω, το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κω, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης καθώς και ο Ερυθρός Σταυρός-Σαμαρείτες. 

Νωρίτερα στην Πλατεία Ελευθερίας από τον Αθλητικό Όμιλο Ακαδημία Κω, θα πραγματοποιηθούν αθλοπαιδιές με τη χρήση ποδηλάτου, έτσι ώστε αφενός να μυηθούν στην τεχνική του ποδηλάτου νέα παιδιά και αφετέρου να προβληθεί το νησί μας ενισχύοντας τη φήμη του ως νησί του ποδηλάτου.  

Επίσης στην Πλατεία Ελευθερίας θα πραγματοποιηθούν δράσεις και παιχνίδια από τα τμήματα Ποδηλασίας του Κ.Α.Ο Φιλίνος και Ασκληπιού.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ