Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

O γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος σε Νίσυρο και Κω

26/04/2022
2727 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Μία απρόσμενη και συνάμα ευχάριστη συνάντηση είχε ο φακός του Κalymnos-news.gr  σήμερα Τρίτη του Πάσχα. 26 Απριλίου 2022. με το γνωστό ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο.

Το Γιώργο Καραμίχο που ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία το ρόλο του Αστυνόμου Δημήτρη Λαϊνά στην τηλεοπτική σειρά «ΗΛΙΟΣ» που προβαλλόταν από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, τα δύο τελευταία χρόνια,συναντήσαμε στην Κω στην Ταβέρνα «ΠΕΡΑΣΜΑ» στον επαρχιακό δρόμο ,πριν τη στροφή προς Μαστιχάρι.

Ο Γιώργος Καραμίχος, είχε παρέα το μικρό του γιό και με  διακριτικό τρόπο κάθισαν σε ένα τραπέζι για να γευματίσουν, αλλά γρήγορα ο γοητευτικός, θαρραλέος και αποφασιστικός αστυνόμος Δημήτρης Λαϊνάς  της σειράς «Ήλιος»,που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, αναγνωρίστηκε από τους θαμώνες της Ταβέρνας,

Ο Γιώργος πολύ ευγενικά δέχτηκε να φωτογραφηθεί για το kalymnos-news.gr. Όπως μας είπε, έκανε Πάσχα στη Νίσυρο, όπου διαθέτει οικία στην περιοχή του Εμπορειού και στη συνέχεια ήλθε στην Κω. Μάλιστα στους σχεδιασμούς του είναι, με την πρώτη ευκαιρία να επισκεφτεί και την Κάλυμνο .

kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/04 - 12:26
Γειαα
Γειά

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ