Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο κ. Στάθης Χριστοφιλογιάννης (εργαζόμενος Δήμου Κω) μιλάει για την απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ

22/05/2024
423 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Ο κ. Στάθης Χριστοφιλογιάννης, μέλος του Δ.Σ. των Εργαζομένων του Δήμου Κω, μιλάει για την κινητοποίηση από την ΠΟΕ ΟΤΑ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/5, κατηγορώντας τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Αλάβανο, για το ότι ο ίδιος δεν συμμετείχε στην απεργία.

Επίσης, αναφέρεται στην υποστελέχωση των Υπηρεσιών του Δήμου Κω.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/05 - 14:41
Αυτά ειναι !
Οι ιδιώτες να πάνε σε ψυχίατρο πρώτα γιαυτό δεν βρίσκουν υπαλλήλους και τους κοφτουν! Όλα του σπιτιού τους τα προβλήματα τα βγάζουν πάνω στους υπαλλήλους τους ειδικά όταν πλησιάζει η μέρα πληρωμής το χάος γίνεται! Ξεζουμισμα! Θα πληρωθείς αύριο αλλά θα σε ξεκαμω σήμερα και άμα σε πληρώσει κιόλας!
Ανώνυμοςsamnik
Ανώνυμοςsamnik 22/05 - 23:48
Ιδιώτης
Οι Δημοτικοί εργαζόμενοι κουράζονται να κάθονται στην υπηρεσία τους το πρωί για να έχουν όρεξη για δουλειά το απόγευμα.Δυστυχώς πρέπει οι υπεύθυνοι πολιτικοί να τους ελέγχουν ουσιαστικά χωρίς να υπολογίζουν ψήφους.Οι εργαζόμενοι να δουλεύουν όπως στον ιδιωτικό τομέα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 16:24
Αμάν φάε τη γλώσσα σου!
Μη μιλάτε για τους ιδιώτες άμα το πάρουν χαμπάρι θα πέσουν πάλι πάνω σας να σας φάνε έχουμε άλλο θέμα με αυτούς και τα αποθηκενα τους!!!! !
Τκ18
Τκ18 22/05 - 14:00
Προοοδος
Ε κακομηρε Στάθη δεν δουλέψατε σε ιδιώτη όλοι σας να δεις τι θα έπαιρνες και που θα πήγαινε η γλώσσα σας. Μακάρι να σχολουσαμε όλοι ότι ώρα θέλουμε , Σαββατοκύριακο σπίτι κ αργίες εξασφαλισμένα λεφτά στο τέλος του μήνα κ στο τέλος σύνταξη. Άστο το γάλα φουσκώνει....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ