Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Κώος ρομποτικός χειρουργός ουρολόγος Βασίλης Πουλάκης χειρούργησε τον Κούγια για καρκίνο στους λεμφαδένες

31/07/2022
982 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με γραπτή επιστολή αποκάλυψε ότι δίνει την μεγαλύτερη μάχη εκτός δικαστικών αιθουσών, αυτή για την ζωή του. Με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι πρόσφατα χειρουργήθηκε με καρκίνο σε αρχικό στάδιο στους λεμφαδένες.  

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο θεράπων γιατρός του είναι ο διεθνούς φήμης Κώος ουρολόγος ρομποτικός χειρουργός κ. Βασίλης Πουλάκης ο οποίος είναι διευθυντής στην ιδιωτική κλινική Metropolitan

 Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρει ότι το ανακάλυψε κατά τη διάρκεια γενικού check up, όταν και διαπιστώθηκε ότι ο καρκίνος είχε προσβάλει σε εμβρυακό στάδιο τους λεμφαδένες του. Ο ίδιος συνεχίζει ότι η 24ωρη αγόρευση του σε δύο ημέρες, στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας του και έτσι εισήχθη στο Νοσοκομείο METROPOLITAN, όπου υποβλήθηκε σε εξάωρη εγχείρηση, κατά την οποία του αφαιρέθηκαν -εκτός από τους καρκινογόνους- ακόμη 39 λεμφαδένες για προληπτικούς λόγους. 

Να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα της δίκης Λιγνάδη ο κ. Κούγιας παρέστη σε δίκη στην Κω όπου έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο 91.5 και Βήμα της Κω για την υπόθεση αντιδικίας μεταξύ αστυνομικών του νησιού μας, αλλά και για άλλες υποθέσεις που χειρίζεται ο ίδιος. Σύμφωνα με τα γραφόμενα του καταξιωμένου νομικού, εισήχθη στο Metropolitan λίγα 24ωρα μετά την έλευση του στην Κω.  

Ο κ. Πουλάκης είναι ένας από τους κορυφαίους ρομποτικούς ουρολόγους παγκοσμίως ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στην 1η θέση στην Ευρώπη και 2η παγκοσμίως σε ότι αφορά τις ρομποτικές επεμβάσεις τις οποίες μάλιστα κάνει ο ίδιος.  

 Η εταιρεία Da Vinci (ρομποτική ιατρική) στην Ελλάδα, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι με βάση τα στατιστικά στοιχεία της κατασκευάστριας εταιρείας ο Δρ. Βασίλης Πουλάκης είναι ο πρώτος στην Ευρώπη ρομποτικός Χειρουργός και ο δεύτερος στο κόσμο από την από την άποψη του αριθμού των επεμβάσεων που εκτέλεσε ο ίδιος, με περισσότερες από 8.000 περίπου ρομποτικές επεμβάσεις μέχρι το 2021. 

Αξίζει να τονιστεί ότι ο κ. Πουλάκης ήταν ο γιατρός που χειρούργησε με επιτυχία τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη όταν ήταν επικεφαλής στο «Ποτάμι» και είχε αντιμετωπίσει σοβαρή ασθένεια. 

Ο ρομποτικός ουρολόγος διέπρεψε στα γερμανικά νοσοκομεία και πανεπιστήμια και ερχόμενος στην Ελλάδα έφερε την τεχνογνωσία και την πείρα του. Είναι παντρεμένος με την Κώα Καλλιόπη Ξυπολυτά Πουλάκη με την οποία έχουν δύο κόρες την Νομική και Ελευθερία.  

Ολόκληρη η επιστολή του Αλέξη Κούγια: 

“Ποτέ δεν περίμενα ότι η υγεία μου θα ενδιέφερε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους και θα ήταν πρώτη είδηση στη τηλεόραση, ολοσέλιδο πρωτοσέλιδο στον τύπο και στα site.  

Δημοσιοποιήθηκαν ακραίες υπερβολές.  

Η αλήθεια είναι η εξής:  

Λόγω του γνωστού ατυχήματος με το αυτοκίνητο μου, που η ζωή μου σώθηκε από θαύμα, αντί του ετήσιου γενικού check up, υποβλήθηκα σε ένα έκτακτο έξι μήνες νωρίτερα του προβλεπόμενου.  

Διαπιστώθηκε μετά από εξέταση πυρηνικής ιατρικής (PET SCAN) ότι ο καρκίνος είχε προσβάλει σε εμβρυακό στάδιο τους λεμφαδένες μου.  

Το γεγονός απέκρυψα τόσο από τα δυο παιδιά μου όσο και από τους στενούς συνεργάτες του γραφείου μου και αποφάσισα να συνεχίσω την καθημερινή παρουσία μου στα δικαστήρια αλλά και να προεδρεύω συνεδρίων ποινικού δικαίου, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, μέχρι τις καλοκαιρινές δικαστικές διακοπές ώστε να διεξαγάγω σημαντικές ποινικές δίκες καθημερινής ρουτίνας κυρίως με κατηγορούμενους που έπρεπε να αποφυλακιστούν αλλά και ορισμένες εμβληματικές δίκες όπως η υπόθεση Τοπαλούδη, η υπόθεση της Μάνδρας, η υπόθεση του λεγόμενου Ψευτογιατρού, όπου εκπροσωπώ τέσσερα θύματα του, η υπόθεση της Follie Folie, όπου υπερασπίζομαι τον CFO του Hong Kong, η οικογενειακή αντιδικία του εφοπλιστού Γιάννη Λαιμού με το γιο του, η υπόθεση Μπόμπολα κατά Βενιάμη, η ολοκλήρωση της ανακρίσεως για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού αλλά και η ολοκλήρωση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, γιατί εάν εγχειριζόμουν όταν διαπιστώθηκε η βλάβη της υγείας μου όλες αυτές οι υποθέσεις θα έπρεπε είτε να αναβληθούν, είτε να διακοπούν με κίνδυνο  παραγραφών και αποφυλακίσεων λόγω του δεκαοχταμήνου, δημιουργώντας αυτονόητα ακραία αρνητική εικόνα για την λειτουργία της δικαιοσύνης, αφού κανέναν δεν θα ενδιέφερε ο λόγος της αναβολής τους.  

Με την ολοκλήρωση της δίκης Λιγνάδη, όπου η 24ωρη αγόρευση μου σε δυο μέρες επιδείνωσε τη κατάσταση της υγείας μου, χωρίς να ενημερώσω κανέναν, εισήχθην στο Νοσοκομείο METROPOLITAN και υπεβλήθην σε εξάωρη εγχείρηση όπου μου αφαιρέθησαν με ρομποτική μέθοδο, εκτός των καρκινογόνων, προληπτικά, τριάντα εννέα ακόμη λεμφαδένες.  

Αυτό αποφάσισε ο θεράπων ιατρός μου Βασίλης Πουλάκης και οι συνεργάτες του και παρέμεινα στο Νοσοκομείο μέχρι και σήμερα 31/07/2022 με την απόλυτη διαβεβαίωση, μετά και από τα αποτελέσματα των  παθολογοανατομικών εξετάσεων, ότι όχι μόνο πλέον δεν υπάρχει στον οργανισμό έστω και το παραμικρό καρκινικό κατάλοιπο, αλλά κυρίως ότι δεν υπάρχει και κανένας κίνδυνος εμφανίσεως νέου καρκινικού δείκτη σε οιοδήποτε μέρος του σώματος (μεταστάσεως) και γι’ αυτό εξήλθα άμεσα από το Νοσοκομείο με μόνη υποχρέωση την επί μόνο ένα μήνα ανάπαυση μου και την απουσία μου από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, χωρίς καν την επίσκεψη, σε αυτό το χρονικό διάστημα έστω για μια μέρα στο Νοσοκομείο.  

Αυτή η απρόοπτη εξέλιξη στη ζωή μου με βοήθησε να καταλάβω, δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο, ποιοι πραγματικά άνθρωποι με αγαπούν και ενδιαφέρονται για μένα και ποιοι, ειδικά τα τελευταία χρόνια, απλώς χρησιμοποίησαν την επιστήμη μου και την ακέραιη προσωπικότητα μου.  

Ευτυχώς είμαι τυχερός άνθρωπος και με βοηθάει ο Θεός και η αγάπη των χιλιάδων ανθρώπων που έχω βοηθήσει”. 

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Καταγωγή
Καταγωγή 01/08 - 21:01
Καταγωγή
Σύμφωνα με το βιογραφικό του Πουλάκη στην ιστοσελίδα του : Κατάγεται από οικογένεια ναυτικών, οι παππούδες του είχαν δικά τους εμπορικά καΐκια στα Δωδεκάνησα (Σύμη και Κω/Κάλυμνο). Ο παππούς του, από την πλευρά της μητέρας του, ήταν από την Αλικαρνασσό της Μικράς Ασίας και πέρασαν μαζί με την οικογένειά του απέναντι στην Κω το 1912, στον λεγόμενο “πρώτο διωγμό”, και αργότερα εγκαταστάθηκαν στη Κάλυμνο
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/08 - 16:13
Σωστα
Σωστά!!! Ο Κύριος Παυλάκης είναι ο πατέρας του από Σύμη και η μητέρα του απο Καλημνο!!!
Ανωνυμος
Ανωνυμος 01/08 - 08:30
Διορθωση
Ο.κ,Πουλάκης είναι από την Συμη και όχι από την Κω.
Δύσκολα
Δύσκολα 01/08 - 00:42
Αμφιβολίες
Λέμφωμα ήταν ;Χειρουργείται;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ