Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

O ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΔΙ

01/06/2024
1522 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

O ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΔΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΟΙΚΙΣΜΟ.
Τα Όμορφα μικρά  καφενεδάκια που έχουν διατηρήσει τη ζεστασιά και το χρώμα τους μέχρι και σήμερα, είναι λιγοστά  και στις μέρες μας… 
Είναι άκρως παραδοσιακά και σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές που οι καφενέδες έσφυζαν από ζωή… κάποτε αποτελούσαν τόπο  συνάντησης των συγχωριανών. 


Χώρος ζωντανός που φιλοξενούσε γλέντια, παρέες και μαζώξεις…. Ένα τέτοιο καφενεδάκι που  έμεινε αναλλοίωτο στο χρόνο, στα σοκάκια του ορεινού Ασφενδιού στο Λαγούδι είναι αυτός της οικογένειας του κυρ Αντώνη και της Κυρά Διονυσίας Ματθαίου.
 Ποιος άλλωστε δεν έχει γευτεί τα μερακλίδικα μεζεδάκια από τα χεράκια της κ. Διονυσίας…. και δεν έχει ακούσει τις μελωδίες του κυρ Αντώνη στο βιολί!»Η ΦΤΩΧΗ ΚΑΛΥΒΑ» όπως αποκαλείιται το παραδοσιακό καφενείο είναι πλούσιο σε  αγάπη, ανθρωπιά και ζεστασιά!!
Όσοι δεν το έχετε επισκεφθεί αξίζει τον κόπο να σεργιανίσετε στα σοκάκια του παραδοσιακού οικισμού στο Λαγούδι  και να πιείτε  καφεδάκι ελληνικό στον παραδοσιακό καφενέ της οικογένειας Ματθαίου.


(Oμφαλός της γης - facebook)

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/06 - 09:55
Ταξιαρχών
Η σύνταξη !!!από τη ξέρω εκεί πάνε η επιλεγμένη τα μεγαλεία μέσω τηλεφώνου παρέες δεν ανοίγει κάθε μέρα οπότε έχει παραγγελίες ,,, κρίμας έχω πάει τρεις φορές και τις τρεις φορές μου είπε κλειστά είμαστε κρίμα και φτιάχνει πάρα πολύ ωραία μεζεδάκια θυμάμαι χρόνια που πήγαινα εκεί πολύ καλή κυρία

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ