Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

O χαιρετισμός του κ. Νίκου Μανούση στην παρουσίαση του βιβλίου του Δ. Καλλούδη «με την κάμερα στο χέρι»

17/08/2022
14 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πανοσιολογιότατε Σοφολογιότατε κ ´Επαρχε κ  Δήμαρχε Κα κ Κε Αντδήμαρχε Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Θα ήθελα και εγώ από την πλευρά να μοιραστώ λίγες σκέψεις για τον φίλο και συμπατριώτη μας Μίμη Καλλούδη. 

Μέσα από τη δική μου ματιά, ο Μίμης ξεπροβάλλει να παλεύει με τα κύματα πάνω σε μια ιστιοσανίδα και να με εντυπωσιάζει με την πολύ καλή φυσική κατάσταση του και τη χαρακτηριστική του λεπτή φιγούρα. Η αγάπη για την Κω, τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλοκαίρι είναι συνυφασμένες στο μυαλό μου με το πρόσωπο του. 

Και θα μπορούσα να πω με βεβαιότητα ότι αυτή η πάλη με τα κύματα μέσα στο νερό είναι που εκφράζει την ίδια τη ζωή του και την πάντα έντονη και εύστοχη κριτική ματιά του. 

Είναι ψυχή με ευαισθησίες και συναίσθημα αλλά ταυτόχρονα βαθιά πειθαρχημένος, αυστηρός και με λιτότητα σκέψη  κ τον λόγο του.

                Θα ήθελα να υπενθυμίσω την συνεχή παρουσία και στήριξη στο έργο και τις δράσεις τηςΈνωσης Κώων Αθηνών ο Ιπποκράτης, της οποίας φέτος εορτάζουμε τα 100 χρόνια ζωής. 

  Φυσικά δεν θα παραλείψω το άγρυπνο μάτι του και την ουσιαστική αλλά και σκληρή κριτική που ασκεί σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και λειτουργικότητας του νησιού μας. 

Οι φράσεις αλήθειας που όλους μας αγγίζουν όπως η Κως που πονάει, η Κως στο σκοτάδι και άλλες εύστοχες παρεμβάσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν το μοναδικό του συναίσθημα και την απέραντη αγάπη για την Κω.

Για το πόνημα του με τίτλο «με την κάμερα στο χέρι»    «Ζωής εικόνες» εύχομαι να είναι καλοτάξιδο με ούριο άνεμο. 

Να συνεχίσεις Μίμη μου να μας ταξιδεύεις με την κάμερα σου και να μας αναδεικνύεις τις στιγμές της ζωής μέσα από το φακό με το δικό σου μοναδικό τρόπο. Θερμά συγχαρητήρια!

Μεταφέρω τις εγκάρδιες ευχές της τέως προέδρου της Ένωσης ΚΩΩΝ Αθηνών  Νινέττας Ν. Μανούση 

Σας ευχαριστώ πολύ!

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ