Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΟΓΕ ΚΩ - Β' ΕΛΜΕΔ: ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΟΙ ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΕΣ"

07/03/2024
54 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο Σύλλογος Γυναικών Κω (ΟΓΕ) τιμώντας την 8η Μάρτη , Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας , απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που καθημερινά μοχθούν λόγω της Ακρίβειας. Όλες όσες δεν συμβιβάζονται με την εμπορευματοποίηση της Υγείας στο νησί μας! Όσες δεν δέχονται την κακοποίηση και την εκμετάλλευση από όπου και αν προέρχονται. Όσες δεν παζαρεύουν το δικαίωμα των νέων μας για Δωρεάν σπουδές στα Δημόσια Πανεπιστήμια. Όσες δεν αποδέχονται τους πολέμους, τη φτώχεια, και την προσφυγιά και ζητάνε να μην εμπλέκεται η Ελλάδα στα σχέδιά αυτών που δολοφονούν λαούς όπως στην Παλαιστίνη.

Φίλες και φίλοι, ατομικά δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτά τα αδιέξοδα της καθημερινότητας. Μόνο συλλογικά παλεύουμε για όλα αυτά. Η 8η Μάρτη αφιερώνεται σ΄όλες εσάς τις αγωνίστριες της ζωής!!

Την Παρασκευή 8 Μάρτη ο Σύλλογος Γυναικών Κω ( ΟΓΕ) και η Β΄ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου προβάλλει την βραβευμένη ταινία « Οι Σουφραζέτες» στις 7:00 μμ στο Χάνι.


Από το Δ.Σ

6/3/24

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 08/03 - 00:47
Κοινωνία
Ναι αλλά δεν λέτε τίποτα για την παρένθετη μητέρα τέρας που μετατρέπει τη γυναίκα σε κλοσομηχανη που πουλάει τα παιδιά της; Ούτε για την αφαίρεση της μάνας στην νέο ταξική αφύσικη οικογενεια με την στέρηση της μητρότητας από τα παιδιά σε τεκνοθεσιες ομοφυλόφιλων ανδρών; Όλα αυτά δεν σας προσβάλλουν και δεν σας υποτιμούν και σας αγνοούν ως γυναίκες ;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ