Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση των 3 μηχανών ισχύος 5,5 MW η καθεμία, που θα αντικαταστήσουν τις παλαιές στον ΑΣΠ Καλύμνου

08/06/2022
49 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ολοκληρώνονται οι εργασίες εγκατάστασης  στον ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΣΠ) Καλύμνου των  3 μηχανών ισχύος 5,5 MW  η καθεμία,που θα αντικαταστήσουν τις αντίστοιχες παλαιές που ήδη αποξηλώθηκαν και έχουν σταλεί για παλιοσίδερα.

Οι νέες μηχανές  είναι 10ετίας, είναι σύγχρονες,νέας τεχνολογίας, φιλικές στο περιβάλλον, μικρότερης όχλησης και πολλαπλάσιας ισχύος από τις υπάρχουσες. Είναι 5,5 MW η καθεμία, και μεταφέρθηκαν τον περασμένο Απρίλιο  από το εργοστάσιο της Μυκόνου που έχει σταματήσει η λειτουργία του.

Ιδιωτικό συνεργείο της Εταιρείας που έχει αναλάβει την εγκατάσταση των νέων μηχανών εργάζεται συνεχώς και αναμένεται ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο. 

Με την πλήρη εγκατάσταση και λειτουργία τους, θα επιλύσουν το πρόβλημα που υπήρχε τα  προηγούμενα χρόνια με τις διακοπές λόγω της αυξημένης κατανάλωσης τους θερινούς μήνες και θα εξασφαλίζουν απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση.

Η αλλαγές αυτές είναι στο πλαίσιο υλοποίησης του “ΕΠΤΑΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΝΗΣΙΩΝ (ΜΔΝ) 2021-2027” που εκπονήθηκε από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Νήσων και έχει εγκριθεί από τη ΡΑΕ.

Οι παλιές μηχανές που αποσύρθηκαν παλαιάς τεχνολογίας είχαν ισχύ 1.7 MW η καθεμία, ενώ οι τρεις νέες που θα τις αντικαταστήσουν έχει ισχύ  5,5 MW η καθεμία,όπως προαναφέραμε.

Για τις αλλαγές αυτές, ο φακός του kalymnos-news.gr  βρέθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 στον ΑΣΠ Καλύμνου και κατέγραψε εικόνες από τη νέες μηχανές που έχουν τοποθετηθεί , ενώ μας μίλησε ο εργοδηγός του ΑΣΠ Καλύμνου Γεώργιο Σδρέγα και ο Ηλίας Νυστάζος.


kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ