Με μια ανάρτηση γεμάτη συγκίνηση και ικανοποίηση, η πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου, Ειρήνη Καμπούρη, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της τοποθέτησης φωτιστικών στον περιφερειακό δρόμο του νησιού. Το έργο αυτό έρχεται να βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών, καθώς για πρώτη φορά φωτίστηκε όχι μόνο η κατοικημένη περιοχή, αλλά και ολόκληρο το νησί.
Η Ειρήνη Καμπούρη τόνισε πως η πρωτοβουλία αυτή δεν θα είχε υλοποιηθεί χωρίς τη συμβολή των χορηγών και των εθελοντών. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον κ. Γεώργιο Καμπουράκη και τον κ. Καρπαθάκη, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια, αλλά και σε όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν για την εγκατάσταση του εξοπλισμού.
Ξεχωριστές ευχαριστίες απηύθυνε ο Σύλλογος Πολιτών Ψερίμου στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και προσωπικά στον δήμαρχο και αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για τη δωρεά των φωτιστικών υψηλού κόστους – αξίας περίπου 1.000 ευρώ το κάθε ένα. «Οι κάτοικοι και ο Σύλλογος Ψερίμου τον ευχαριστούμε ολόψυχα για τη στήριξή του και είμαστε σίγουροι ότι πάντα θα είναι κοντά μας», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καμπούρη.
Το μήνυμα της προέδρου έκλεισε με μια υπενθύμιση προς όλους τους κατοίκους: «Να θυμόμαστε ότι αν δεν βοηθήσουμε εμείς πρώτοι το νησί μας, δεν θα βοηθηθούμε από κανέναν».
kalymnos-news.gr