Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Όμιλος: Πρόεδρε της Μαρίνας Kω, θα αποτύχεις αν δεν σεβαστείς τους πολίτες...

17/05/2024
216 Εμφανίσεις
7 Σχόλια

Διαβάσαμε στην έγκριτη εφημερίδα μας το «Βήμα της Κω» ένα ρεπορτάζ που αφορούσε την Μαρίνα της Κω και τις σχέσεις μεταξύ των δύο στελεχών της δημοτικής αρχής, του πρώην και του νυν προέδρου της, δημοτικών συμβούλων Κώστα Χόνδρου και Γιάννη Καλέργη.

Θα σταθούμε στο γεγονός της «αντιπαράθεσης» αφού η Μαρίνα μας αφορά άμεσα επειδή είναι περιουσία των πολιτών που αποκτήθηκε με το δικό του χρήμα και δεν είναι περιουσία ενός δημοτικού συμβούλου, ούτε του δημάρχου.

Ο Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση έγκαιρα  για την καλή λειτουργία του Δήμου μας πρότεινε συγκεκριμένα πράγματα, τα δημοσίευσε και τα έστειλε σε όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε!

Είναι αναγκαίο γράψαμε,  να γνωρίζουν όλοι οι νεοεκλεγμένοι σύμβουλοι τα οικονομικά, τις υπηρεσίες, τα προγράμματα και τα προβλήματα όλου του Δήμου και των επιχειρήσεων του!  Είναι αναγκαίο γράψαμε, κάθε αντιδήμαρχος και κάθε πρόεδρος να μας πει τι παρέλαβε, ποια είναι τα προβλήματα και τι σκέφτεται να κάνει. Είναι αναγκαίο γράψαμε, να συνεννοηθούν όλοι μαζί οι σύμβουλοι και να βγάλουν ένα ενιαίο πρόγραμμα για τον Δήμο και τις επιχειρήσεις του. Και όλα αυτά γράψαμε να είναι αληθινά και να τα δημοσιοποιήσουν στα αφεντικά τους που είναι οι πολίτες ώστε να γνωρίζουμε τι παρελαβαν και τι κάνουν.

Τίποτε από όλα αυτά δεν έγινε και σήμερα έκπληκτοι εξαιτίας μιας διάστασης απόψεων μεταξύ δύο συμβούλων της ίδιας δημοτικής αρχής και όχι από τον πρόεδρο της Μαρίνας που ανέλαβε πριν από 5 μήνες, μαθαίνουμε ότι η Μαρίνα είχε το 2022 κέρδη 500 χιλιάδες ευρώ και το 2023 πάνω από 500 χιλιάδες!  Και αν υπολογίσουμε και κάπου 200 χιλιάδες που πήγαν σε εκδηλώσεις και αθλητικούς συλλόγους (δηλαδή σε έξοδα ξένα με το αντικείμενο και τις ανάγκες της Μαρίνας) τότε το ταμείο σήμερα θα πρέπει να έχει ζεστά λεφτά πάνω από 1.200.000 εκατομμύρια ευρώ!!

Αγαπητέ και σεβαστέ πρόεδρε της Μαρίνας κ. Καλέργη, ελπίζουμε έστω και μετά από πέντε μήνες να ενημερώσετε τους συναδέλφους σας που είμαστε βέβαιοι ότι δεν γνωρίζουν τίποτα , αλλά και εμάς τους φτωχούς πολίτες, τι παραλάβατε, ποια είναι τα προβλήματα και τι σκέφτεστε να κάνετε στη Μαρίνα.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η καρέκλα που κάθεσαι δεν έγινε τυχαία. Ότι εάν θέτετε να επιτύχετε στους μεγάλους στόχους σας θα πρέπει οι πολίτες στο σύνολο τους να βρίσκονται στο πλευρό σας, όπως έγινε τότε που οι παλιοί συνάδελφοι σας διεκδικούσαν την Μαρίνα. Ότι οι παλιοί συνάδελφοι σας άλλαξαν τον νόμο δύο φορές για να την πάρουν. Ότι οι παλιοί συνάδελφοι σας έβαλαν το κεφάλι τους στον ντορβά και δανείστηκαν 1 δισεκατομμύριο δραχμές για να την κατασκευάσουν. Και ότι στα εγκαίνια της ήταν παρόντες όλοι οι πολίτες της Κω, γιατί ήταν δικό τους απόκτημα. Ότι όλα τα εστιατόρια της πόλης εκείνη την αξέχαστη ημέρα προσέφεραν από δύο λαμαρίνες φαγητά!

Πολλοί από εμάς σας ψήφισαν γιατί σας εμπιστεύονται. Σας λέμε λοιπόν ότι θα αποτύχετε εάν δεν εμπιστευτείτε τους πολίτες. Εάν δεν τους πείτε την αλήθεια, τα δύσκολα και τα εύκολα, τα μεγάλα και τα μικρά και αν δεν τους ζητήσετε την γνώμη τους και την βοήθεια τους.

Το να φτιαχτεί ακόμα ένα εστιατόριο μέσα στη Μαρίνα και μάλιστα με χρήματα του επενδυτή όπως το Ακταίον δεν είναι τίποτε! Ούτε χρειάζεται! Το να γίνει όμως η επέκταση της Μαρίνας που είναι το μεγάλο όραμα, είναι ένας πολιτικός άθλος που μπορεί να γίνει μόνο όταν οι πολίτες σε εμπιστευτούν και τους σεβαστείς. Μόνο οι πολίτες μπορούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τα συμφέροντα!

Έχουν περάσει πέντε μήνες. Έχεις στα ταμεία σου πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. ΤΟΛΜΗΣΕ!

Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση

(ΣΗΜ. Η δημοσίευση αυτή στηρίχτηκε στην άποψη ότι ο Όμιλος πέραν των προτάσεων του θα πρέπει να ασκεί και κριτική σε αυτούς που αποφασίζουν για την δική μας ζωή και περιουσία)

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 7
Έλεγχος στην Μαρίνα
Έλεγχος στην Μαρίνα 18/05 - 10:41
Έλεγχος στην Μαρίνα
Κύριε Κώστα μας τους φορτωσατε καπέλο και τώρα τραβάτε τα μαλλιά σας. Εμείς να δείτε τι τραβάμε κάθε μέρα. Η μαρίνα έχει γίνει το μεγαλύτερο μαγαζί του δήμου φεύγουν χιλιάδες ευρώ καθημερινά και αυτά τα λεφτά είναι δικα μας. Υπάρχουν εργαζόμενοι και εταιρείες χωρίς συμβάσεις και γίνεται ο χορός των εκατομμυρίων. Έλεγχος χρειάζεται
Προς Ο κ. Καισερλης
Προς Ο κ. Καισερλης 17/05 - 23:04
Απάντηση
Κανεις δεν ασχολείται με τους ταξιτζηδες. Εγώ προσωπικά ως επαγγαλματιας οδηγός ασχολούμαι με τη διαδικασία μίσθωσης του γραφείου της μαρινας στο Ραδιοταξι Κω. Όταν ο κ.Καλεργης πραγματοποιεί πλειοδοτικό διαγωνισμό αλλά με ΑΠΟΚΛΕΙΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ και ο πιο άσχετος καταλαβαίνει ότι υπάρχει ρουσφέτι. Αν η μαρινα θελει να αυξήσει τα έσοδα της θα έκανε ανοιχτη πρόσκληση προς όλους, να ανέβει το ενοίκιο του γραφείου άρα και να αυξηθούν τα έσοδα της μαρινας. Τέλος λες πως η μαρινα είναι είσοδος όπως και το αεροδρόμιο. Μέγα λάθος! Η μαρι α είναι επιχείρηση και δεν είναι προφανώς πύλη εισόδου. Η μαρινα εχει περίπου στις 10 θέσεις για ταξι στην πλατεία του Κως αλλά και μια στάση εντός της μαρινας. Όλη η υπόθεση γίνεται για να χτυπήσετε εμάς με τις υπηρεσίες transfer βανακια κτλ. Έχετε μπερδέψει τις υπηρεσίες ΤΑΧΙ με τον δικό μας ανταγωνισμό. Να είστε σίγουροι πως θα τα πούμε σύντομα,προς θεου δεν είναι απειλή,υπεράσπιση της δικής μας εργασίας είναι.
Πλυντήριο
Πλυντήριο 17/05 - 15:56
Πλυντήριο
Το καλύτερο πλυντήριο του Δήμου Κω είναι η μαρίνα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/05 - 15:45
Να'χαμε να λέγαμε!!!
Τελικά όλα θέλει να τα μαθαίνει ο κ.Καισερλης!!!Γιατί άραγε;;;
17/05 - 15:16
Ο κ. Καισερλης
δεν αναφέρει κάτι για τα ταξί! Εσείς που σχολιάζεται συνεχώς για τα ταξί κ σας έχουν γίνει εμμονή καλό θα ήταν να το κοιτάξετε... Έχουμε άριστους ψυχολόγους κ ψυχιάτρους στο νησί!!!!!!! Και στο κάτω κάτω, δεν κατάλαβα ... πύλη εισόδου είναι κ η μαρίνα ....γιατί να μην έχουν γραφείο;;;;;; Πληρώνουν κ έχουν!!!!!!! Όπως άλλωστε κ στο αεροδρόμιο....... Κοιτάξτε τις εμμονές σας!!!!!!
Σταματης Γ.
Σταματης Γ. 17/05 - 12:26
Φίλε Κ.Καισερλη
Η τακτική μπορεί να θυμίζει ΠΑΣΟΚ αλλά την χρησιμοποιούν όλοι γιατί τους βολεύει. Μίλησε ο Καλεργης για οικονομική βιωσιμότητα τη στιγμή που χαρίζει ακινητο το Ραδιοταξι. Προφανώς στη μαρινα έλειπαν τα 400 ευρώ. Στο θέμα την βιωσιμότητας απαντησε ο κ.Χονδρος,Μίλησε για εσοδα. Με τον τρόπο σας και την εμπειρία σας ειπατε ένα ποσό και εσείς. Τι κάνει ο κύριος Καέργης; Κρύβει το ταμειο,κάνει τη δουλίτσα ρου και στον κύκλο του,λέει πως βρήκε καμμένη γη. Για να δούμε και την αποψη του νέου διευθύνων σύμβουλο ο οποίος πριν αναλάβει ζητησε αύξηση μισθού.
Σαββας21
Σαββας21 17/05 - 12:16
21
Ως πρόεδρος της μαρινας έχει αποτύχει ήδη πολιτικα. Καμία διαφανή διαχείριση,μισθωση ακινητου στο Ραδιοταξι, συμβαση με Ροδιτη για τις διαφημισεις σε παγκακια οθόνες και οπου αλλού θα μπουν. Ημερίδα με ομιλητή υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.Ψηφοθηρικα ομως; Είναι ένας άνθρωπος του δημαρχου,πήρε τους ταξιτζηδες με το μέρος του,την εταιρεία με τις διαφημίσεις και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ