Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

‘’Όσο υπάρχουν άνθρωποι, όσο υπάρχουν ενεργοί πολίτες με ιδέες, προτάσεις και αγάπη για τον τόπο τους, υπάρχει ελπίδα.’

09/09/2023
129 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Από τη δημοτική παράταξη  ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Στην Κω δεν υπάρχει μόνο η γκρίζα εικόνα της παρακμής.

Υπάρχουν ενεργοί πολίτες με ιδέες, προτάσεις και αγάπη για τον τόπο τους. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Βουδούρης που σε ένα ζωντανό κείμενο παρέμβασης συμπύκνωσε όλες τις αγωνίες, τους προβληματισμούς, τις ιδέες αλλά και την αγάπη του για τον τόπο του την Κέφαλο.

Όσοι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, πρέπει να μιλάνε με προτάσεις, να συμμετέχουν στο διάλογο. Και ένα πεδίο διαλόγου είναι όλα όσα αναφέρει στην παρέμβαση του ο Γιώργος και τα οποία αποτελούν και την πρώτη ύλη για το πρόγραμμά μας.

Ένα πρόγραμμα που θα περάσει στο στάδιο της υλοποίησης από την επόμενη μέρα, με ισχυρή πολιτική βούληση και σχέδιο από την πλευρά μας, με ισχυρά συμβούλια στις κοινότητες που ο λόγος τους θα μετράει και με την ενεργοποίηση ενεργών πολιτών, όπως ο Γιώργος Βουδούρης.

Κάθε άνθρωπος με ιδέες, θετική σκέψη και διάθεση προσφοράς θα αξιοποιηθεί από τη δική μας δημοτική αρχή, όπου και αν ανήκει.

Έχουμε και λέμε:

1.Σοβαρό το ζήτημα με το τροχαίο στην Κέφαλο που έθεσε ο Γιώργος Βουδούρης. Για αυτό και χρειαζόμαστε ένα τοπικό σχέδιο οδικής ασφάλειας με παρεμβάσεις στα επικίνδυνα σημεία ( φωτισμός, μείωση ορίου ταχύτητας, σήμανση) . Και βέβαια ο Δήμος θα διεκδικήσει να πάρει ο ίδιος την ευθύνη λειτουργίας του Κ.Υ Αντιμάχειας, να το στελεχώσει και να καλυφθούν οι ανάγκες της δημόσιας υγείας στο τρίγωνο.

2. Εάν δεν θέλει να κάνει σταθμό με ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ στο τρίγωνο, ο Δήμος θα προμηθευτεί ασθενοφόρο που θα σταθμεύει μόνιμα εκεί με οδηγό και εκπαιδευμένο διασώστη.

3.  Θα υπάρξουν σίγουρα κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην Κέφαλο, θα αλλάξει η εικόνα. Θα τα αποφασίσουν όλα η κοινότητα και οι πολίτες με λαϊκή συνέλευση και ο Δήμος δεσμευτικά θα τα υλοποιήσει.

4. Στόχος μας είναι η βελτίωση της συγκοινωνίας. Υπάρχει κανείς σήμερα που είναι ευχαριστημένος; Και υπάρχει ήδη στενή συνεργασία και με το σωματείο των ταξί. Ένας είναι ο δρόμος: συνεννόηση και συνένωση δυνάμεων.

5.Η Κέφαλος θα έχει φωνή. Στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου θα εντάσσονται δεσμευτικά κάθε χρόνο δύο έργα που θα προτείνονται από την κοινότητα. Ο Δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης θα είναι ο ίδιος στην Κέφαλο κάθε 15 ημέρες για να συντονίζει, να βλέπει και να ακούει τους πολίτες.

6.Αλλάζει πλήρως το μοντέλο της υπηρεσίας καθαριότητας, με αυτόνομη δομή και οργάνωση σε κάθε κοινότητα. Γιατί εμείς έχουμε σχέδιο και πρόγραμμα για την επόμενη μέρα.

7.Πενταετές πρόγραμμα έργων για ασφαλτοστρώσεις, φωτισμό και ανακατασκευή πεζοδρομίων που θα κρίνεται σε ετήσια βάση για να βλέπουν  και να κρίνουν  οι πολίτες εάν υλοποιείται.

8.  Προχωράμε στην ανακατασκευή και ανάπλαση του παραλιακού δρόμου.

9. Χωροθέτηση και δημιουργία καταφυγίου τουριστικών σκαφών στο λιμάνι, η Κέφαλος θα ενταχθεί στο δίκτυο Μαρινών της Κω μαζί με τη μεγάλη μαρίνα στην πόλη και τη μαρίνα στην Καρδάμαινα.

10. Κατασκευή και δημιουργία παιδικού σταθμού. Γιατί ο Γιώργος Κυρίτσης ξέρει, θέλει , μπορεί και είναι αποφασισμένος να προχωρήσει .

Όσο υπάρχουν ενεργοί πολίτες, όσο υπάρχουν ιδέες, προτάσεις, σχέδιο και θέληση, υπάρχει ελπίδα.

Στις 8 Οκτωβρίου θα νικήσει η ελπίδα και η Κως θα έρθει στο Φως.
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
ΕΠΩΝΥΜΟΣ
ΕΠΩΝΥΜΟΣ 09/09 - 18:17
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/09 - 16:14
Φανηκε
από την πρώτη στιγμή ποιον στηρίζει ο κύριος,απλά εσείς σήμερα το επιβεβαιώσετε. Εμείς όμως δεν ΞΕΧΝΆΜΕ!!!!!
ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΕΙΣ
ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΕΙΣ 09/09 - 15:08
ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΙΔΕΕΣ!!!!!! ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!!!ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/09 - 14:17
PANIGIRI
AXAXAXXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXXA......GIA POSOS KOROIDA MAS PERNATE RE NOYMERA.... συνεννόηση και συνένωση δυνάμεων LEEI.....XAXAXAXAXAX
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/09 - 14:14
Τι είπες τώρα
Έλεος σας βαρεθηκαμε όλους εάν αγαπούσαμε το νησί τον τόπο τους συνανθρώπους μας τότε θα υπογραφατε για το νοσοκομείο και ότι άλλο έχει να κάνει με τον τόπο μας όλοι.... μόνο η θέση και τα εγώ σας ενδιαφέρει εάν ήταν άλλος δεν θα έκανε αγώνα για τον κύριο Κυρίτση ατυχήματα είχαμε πάντα ανθρώπους που να αγαπούν τον τόπο και όχι τι θέση και το συμφέρον δεν έχουμε........

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ