Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Π. ΑΒΡΙΘΗΣ: ΑΓΝΟΙΑ ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

07/09/2023
604 Εμφανίσεις
14 Σχόλια

Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι που φαίνεται ότι απουσίαζαν από το νησί και αποφάσισαν να κατέλθουν στον στίβο της πολιτικής γράφουν σοβαρές αναλήθειες θέλω εγώ να πιστεύω διότι αν σκεφθώ διαφορετικά θα πρέπει να πώ ότι οι αναφορές τους αγγίζουν το όριο της πολιτικής απάτης. 

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η υποστελέχωση του Νοσοκομείου μας δημιουργεί τεράστια προβλήματα στον χώρο της Υγείας σε τοπικό επίπεδο.

Η αναγραφή όμως από στελέχη της Δ.Α. ότι δόθηκε ευκαιρία να λυθεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου της Κω κατά την περίοδο του COVID-19 και λόγω ολιγωρίας, με σαφή υπαινιγμό προς τον Δήμο της Κω, το πρόβλημα διαιωνίζεται, δείχνει θέση ανθρώπου που βρίσκεται μακρυά από τα ελληνικά δρώμενα και ειδικά από τα τοπικά.

Ο Δήμος της Κω είναι αυτός που έφθασε ακόμα και σε συλλαλητήριο να καλέσει τον Λαό της Κω αλλά τότε κάποιοι ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ.


Όταν το θέμα της υγείας έπαιζε στα κεντρκά δελτία ειδήσεων της Χώρας κάποιοι δεν έβλεπαν και δεν άκουγαν. 

Άλλοι είναι αυτοί που δεν υιοθέτησαν τις δράσεις και δεν ακολούθησαν τις ενέργειες που αποφασίσθηκαν να γίνουν προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων του Νοσοκομείου μας.

Άλλοι είναι αυτοί που δεν ψήφισαν γιά την δημιουργία του νέου Νοσοκομείου της Κω και λοιδωρούσαν τον Δήμαρχο και βουλευτές που προσπαθούσαν γιά το νησί της Κω στην επίλυση των θεμάτων υγείας.

Άλλοι είναι αυτοί που δεν ψήφισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο το επίδομα βοήθειας των ιατρών στο Νοσοκομείο.


Άλλοι είναι αυτοί που με την άρνηση τους γιά την μεταβίβαση του ακινήτου στο Υπουργείο Υγείας προκάλεσαν την καθυστέρηση 1,5 έτους με αποτέλεσμα να χαθεί η χρηματοδότηση του από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος είναι αυτός που έχει ανακοινώσει την χρηματοδότηση της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου της Κω και δηλώνουν πλήρη άγνοια. 

Τυχαία ο Πρωθυπουργός της Χώρας εξήγγειλε την ανέγερση νέου νοσοκομείου στη Κω. Δεν προκλήθηκε και δεν αναδείχθηκε η αναγκαιότητα από κανένα; 

Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο αλλά όχι με τέτοιες αναλήθειες να θέλουν να δείξουν ανικανότητα διοίκησης . 

Στο πρόβλημα του Νοσοκομείου της Κω που είναι θέμα γενικότερο της τοπικής κοινωνίας μας η σημερινή δημοτική Αρχή έδειξε μία ιδιαίτερη ευαισθησία όταν άλλοι έλεγαν "ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΓΩ ΚΑΛΆ ΕΙΜΑΙ " άρα τι δουλειά έχει ο Δήμος με το θέμα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩ. Ας μην ξεχνάμε τόσο εύκολά αυτές τις δηλώσεις που υπάρχουν ευτυχώς. 

Αλλοι σφυρούσαν κλέφτικα όταν το 2016 ο τότε Διοικητής του Νοσοκομείου της Κω εγγράφως ζητούσε συνάντηση με την τότε Δημοτική Αρχή και δεν έλαβε ποτέ απάντηση.

Η τοποθέτηση λοιπόν ενός εκάστου υποψηφίου απέναντι στον Κωακό Λαό γιά θέματα που τον απασχολεί απαιτεί την αλήθεια στην τοποθέτηση τους άλλως είναι εν αγνοία μεν αναλήθεια ή εν γνώσει πολιτική απάτη.


Παναγιώτης Αβρίθης

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 14
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/09 - 17:45
ΤΙΜΩΡΟΣ
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/09 - 09:14
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΛΛΟ!!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΖΟΥΜΕ ...ΞΕΡΟΥΜΕ !!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ? ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ...ΑΠΛΑ...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/09 - 22:44
ΟΙΚΟΠΕΔΟ
Εμένα το αυτί πήρε οτι τσακωνόσασταν ποιανου το οικόπεδο θα πάρετε διοτι είναι πολλά τα λεφτα "Αρη"....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/09 - 21:49
Το νηπιαγωγειο
Εκλεισε! Τα παιδια μας τι θα γινουν;;; Η ανικανοτητα Της ανικανονητας Την ανικανοτητα Ω ανικανοτητα!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/09 - 21:13
δεν σώζεται....
Παναγιώτη δεν σώζεται όσο και εάν προσπαθείς. Δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε κανένα έργο, στην 1η δυσκολία τα παρατάτε !!! Έχετε άγχος να κάνετε έργα και στο τέλος τα αφήνετε όλα μισά !!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/09 - 20:34
ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ?
1)Πολιτική απάτη είναι να επικαλείσαι ότι χάθηκε η χρηματοδότηση του νέου νοσοκομείου από το ΤΑΜΕΙΟ Ανάκαμψης,λόγω της καθυστέρησης μεταβίβασης του οικοπέδου που έχει την δήθεν ΅ευθυνη΅ η αντιπολίτευση.. Τ:Ο ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕ:ΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕ:ΙΩΝ ΚΑΙ Κ.Υ. 2)ΠΟλιτικη απάτη είναι να επικαλείσαι ότι ο περιφερειάρχης Γ.Χατζημαρκος θα χρηματοδοτήσει το νέο νοσοκομείο. ΧΘΕΣ ΣΕ ΣΥνεντευξη του στο KOSTV4/9/23 ανακοίνωσε ότι η συμμετοχή του Δημοσίου που θα γίνει μέσω Περιφέρειας είναι ΜΟΝΟ 15εκατομ.ευρώ!!!! 3)Να ξέρεις κάτι !΅Ο κρότος της πτώσης εξαρτάται από το ποσό ψηλά σε πήγε το καλάμι που καβάλησες!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/09 - 20:17
Μακριά από την υγεία!!!
Ο ανύπαρκτος Κυρίτσης από τα θέματα υγείας δεν μπορεί μέσω των φερεφώνων να μοιάζει ο σωτήρας!!!!Μην ξεχνάμε τα έργα του από τον καιρό που ήταν αντιπρόεδρος του νοσοκομείου!!!Και στο τέλος της γραφής ένας ξεπερασμένος λαικιστής πολιτικός δεν μπορεί να είναι η ελπίδα του τόπου!!!Τρεις φορές χαμένος και τιμωρημένος από τον λαό της Κω!!!!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙ 07/09 - 19:31
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ @ΑΜΟΓΙΑ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΜΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΝΙ.
Ψιτ
Ψιτ 07/09 - 18:48
-
Αντιπαθητικος, αλλαζονας & επικινδυνα φιλοδοξος....αδυναμος να δωσει λυση και στο, πιο μικρο προβλημα του δημου.....ευτυχως 8 Οκτωβρη ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/09 - 18:44
ΠΑ- ΝΙ -ΚΟΣ!!!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΙ; ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/09 - 18:41
Εισαι ψευτης
Δες τις φωτογραφιες απο το συλλαλητηριο. Ο Κυριτσης παντως ηταν παρων. Αντε με τις αερολογιες σου. Σε βαρεθηκε ο κοσμος.
ΑνώνυμοςΚοαν φατέεεεεεεε
ΑνώνυμοςΚοαν φατέεεεεεεε 07/09 - 18:02
Αχ βρε ιωαννα
Βγες. Να πεις. Αλήθειες μόνο εσύ μπορεις
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/09 - 18:01
Θα θα θα θα. Κανωμε
Βαρεθηκαμε. Τα. Θααααααα σας βάλτε. Κάνα δύο. Ακόμα ειδικούς. Συμβούλους
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/09 - 17:58
Look who's talking
Πολιτική απάτη είναι το γεγονός ότι στο συνέδριο ογκολογίας καταγγείλατε τον δεσπότη ότι ψεύδεται για την κατάσταση του νοσοκομείου. Πολιτική απάτη είναι ότι ταξατε νέο νοσοκομείο για να ρίξετε μπετά, και όχι να στελεχωσετε το κέντρο υγείας. Πολιτική απάτη είναι η επίκληση της ενότητας όταν διχάζεται και απαξιώνεται πολίτες που δεν μετέχουν στο πελατειακό σας παραμαγαζο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ