Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παλιά και νέα στελέχη έδωσαν το παρών στην πίτα του ΠΑΣΟΚ στην Κω

18/02/2023
666 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Παρουσία παλαιών και νέων μελών και στελεχών του, το ΠΑΣΟΚ – Κινημα Αλλαγής Κω, έκοψε το απόγευμα της Παρασκευής την πίτα του στο ξενοδοχείο “Βlue Lagoon City”.

Οι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη να στηριχθεί η παράταξης τις επικείμενες εκλογές, με στόχο, τοπικά, την εκπροσώπηση της παράταξης στη Βουλή, από έναν Δωδεκανήσιο Βουλευτή και η αύξηση των ποσοστών του κόμματος.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Κωος !
Κωος ! 20/02 - 02:31
Εθνοπροδότες
Κοματοσκυλα εθνοπροδότες Ειςτε η κατάντια της Ελλάδας μου ! Ολοι σας ισόβια γθα εσχάτη προδοσία και για τους θανάτους εκατονταδων χιλιάδων Ελλήνων ! Αηδία και αποτροπή προκαλείτε εςτω και τα 10 άτομα που παραβρεθήκατε εκει ! Ευτυχώς ολοι σας αιωνόβιοι και ζόμπι !!!!Παρτακιδες δοσίλογοι !!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/02 - 08:10
Νεοδημοκρατης
Ευθυμισαμε πάλι σήμερα.Πως το είπες το τσιτατο:η μεγάλη δημοκρατική παράταξη; Ενωμένη;Που την είδες την ενότητα; Για δες τι λένε έξω οι υποψήφιοι; Τώρα θα συμφωνήσω μόνο για την μεγάλη, γιατί μεγάλη θα είναι η νιλα που θα πάθεις γέρο το βράδυ των εκλογών.Ουστ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/02 - 23:56
Νικη της δημοκρατιας
Η δημοκρατικη παραταξη, ενωμενη, θα ριξει την μητσοτακηςΑ.Ε.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/02 - 14:14
Νεοδημοκρατης
Αυτό δεν ήταν κοπή πίτας, ήταν συγκέντρωση ΚΑΠΗ σε συνδυασμό με ζόμπι της πολιτικής.Ο γέροντας πρώην την Πέμπτη είναι ΣΥΡΙΖΑ και την Παρασκευή ΠΑΣΟΚ; Όσον αφορά τους αυτοδιοικητικούς (δημάρχους,έπαρχους)μην ξεχνάτε ότι έχετε πάρει ψήφους από ΝΔ.Φετος είναι χρονιά εκλογών, έπειτα από τις εθνικές, μήπως το ξεχάσατε; Όλα είναι ρόδα και γυρίζουν.Υπαρχουν και άλλοι εκτός από εσάς.Υπομονη και όλα στην ώρα τους.......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ