Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παράπονα αγρότη από το Πυλί για το νερό: Καταστρεφόμαστε και η Δημ. Αρχή αδιαφορεί...

13/07/2022
397 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Την έντονη αγανάκτησή του για την κατάσταση που επικρατεί με το νερό, για τους αγρότες στο Πυλί, μας εξέφρασε ένας αγρότης της περιοχής μας, τονίζοντας μας ότι καταστρέφονται οι κόποι του (αλλά και άλλων γεωργών) με την Δημ. Αρχή να αδιαφορεί, αφού παρόλο που γνωρίζει το πρόβλημα, δεν έχει κάνει τίποτα. «Παρέλαβαν – είπε- ένα έργο κόσμημα, το αρδευτικό της λίμνης και το έχουν αφήσει στη μοίρα του, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα προκληθούν στους αγρότες. 

Η Δημ. Αρχή τονίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι θέλει να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα, όμως οι πράξεις της και η αδιαφορία της, άλλα δείχνουν. Το αρδευτικό της λίμνης ξεκίνησε να δουλεύει με 4 μηχανές και τώρα δουλεύει μόνο με μία, καθώς οι υπόλοιπες έχουν χαλάσει και κανένας δεν έχει φροντίσει για την αντικατάστασή τους. Βρισκόμαστε στον Ιούλιο και ακόμα δεν έχουν προσληφθεί οι υδρονομείς, που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και υπήρχε μία σωστή διαχείριση του νερού. 

Τώρα η κατάσταση είναι ξέφραγο αμπέλι. Ο καθένας κάνει ότι θέλει, κλέβει νερό, κανένας δεν ελέγχει και τα χωράφια μένουν απότιστα. Εγώ έχασα δύο χωράφια με πατάτες που είχα, καθώς δεν είχα νερό να τα ποτίσω. Καταστρέφονται οι κόποι μας. Τουλάχιστον ας μας το έλεγαν από την αρχή, ότι δεν θα είχαμε νερό, ώστε να μην βάζαμε τόσες ποσότητες. Περιμέναμε φέτος, μετά από δύο δύσκολες χρονιές, να καταφέρουμε να δουλέψουμε και να βγάλουμε κάποια από τα χρέη που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες χρονιές, όμως βλέπω ότι και φέτος θα είναι χαμένη η χρονιά. Πρέπει άμεσα να βρούνε λύσεις, καθώς κινδυνεύουμε να χάσουμε το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής μας».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Πυλιώτης
Πυλιώτης 14/07 - 08:08
Προς κάθε αρμόδιο στον Δήμο
Κύριοι του Δήμου,πρέπει να δείτε σοβαρά το θέμα με το νερό της λίμνης, δεν έχουν νερό όχι μόνο οι αγρότες με την αλόγιστη χρήση του, αλλά ούτε και όσοι έχουν συνδεθεί σε μικρότερα κτήματα και βλέπουν τις λιγοστές σοδιές τους και τα δέντρα τους να καταστρέφονται.Αφήστε τα fb και ασχολειθείτε με την πραγματηκότητα, ΠΡΟΒΛΕΨΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, γι΄ αυτό είστε εκεί. Εκ των υστέρων φτιάχνει πράγματα και ο κάθε ανίδεος, δεν θέλει πολύ μυαλό. Σε λίγο δεν θα έχει μείνει ούτε κουτόχορτο! Κάντε κάτι άμεσα!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/07 - 16:56
εικόνα διάλυσης στο δήμο !!!
εάν ισχύουν αυτά που αναφέρονται στο άρθρο, μιλάμε για εικόνα διάλυσης στο δήμο !!!
Αγρότηςνώνυμος
Αγρότηςνώνυμος 13/07 - 12:42
Ίντα είναι
Ρε αγρότη εσύ πού διαμαρτύρεσαι ότι δεν υπάρχει νερό εγώ άμα σου στείλω το ΙΚΑ εκεί πέρα που έχεις παράνομους μαύρους στα χωράφια σου και εργάζονται και τους εκμεταλλεύεστε να δεις για πότε θα κλείσει το αγρόκτημα σου, χωρίς ασφάλεια χωρίς προσλήψει,
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/07 - 12:30
Του κουτρουλι το πανηγυρι
Καποιοι με πολλα λεφταααααα..... τα εχουν ολα δικα τους!!!!Ο φτωχος καταστρεφεται!!!Γιατι τετοια αδικια;
Καμπος
Καμπος 13/07 - 11:01
Κικιρικου
Ο αγροτης αντιδημσρχος της περιοχης φανταζομαι αρδευεται κανονικα.
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 13/07 - 10:12
ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ....
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΕΥΓΑΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ?

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ