Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παράπονα αναγνωστών για τις τουαλέτες στο Χάνι...

21/05/2024
281 Εμφανίσεις
13 Σχόλια

Οι κοινόχρηστες τουαλέτες στο Χάνι μάλλον απαιτούν περισσότερη προσοχή και φροντίδα όπως μας επεσήμαναν αναγνώστες της εφημερίδας μας. Σε πρόσφατη εκδήλωση επισκέφτηκαν τις τουαλέτες με τα παιδιά τους και μας μετέφεραν ότι δυστυχώς η εικόνα ήταν ντροπιαστική. Μάλιστα δεν μπόρεσαν να βγάλουν φωτογραφίες καθώς η κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή.

Απευθύνουν έκκληση στους αρμόδιους να μεριμνήσουν για την καθαριότητά και ευπρεπισμό καθώς ο χώρος του λαογραφικού μουσείου είναι επισκέψιμος λόγω των εκδηλώσεων.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 13
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/05 - 23:45
Θυμάστε θυμάστε ναι κυριτσιδες
Αφήστε τα έργα κυριτσιδες στους εργαζόμενους τι κάνατε αυτά πειτε απο τις σκούπες στο χάβρα απο τη χάβρα στο πάρκινγκ απ' το πάρκιγκ στο πάρκο, απ' το πάρκο κύκλωμα χόρτων με τα χέρια στις γέφυρες και από τους τοίχους του κέντρου της πόλης (τοίχοι άσχετοι λέμε τώρα αν κατάλαβες) και Αν αυτά δεν τα γνωρίζατε οι πόρτες σας ήταν κλειστές για να σας λέγαμε το συμβαίνει ψέμα;;;!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/05 - 04:54
Προς εργαζόμενοι ώρα μηδέν
Ρε εσύ που Μήλας για δες των εαυτό οου ο δικός σου μήνας πόσους έχει αλλά θα έρθει και η ώρα σου
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 14:18
Εργαζόμενοι ώρα μηδέν
Και ο μήνας έχει 9
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 13:35
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ
ΤΟ ΧΑΝΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΡΕΊΠΙΟ. ΕΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΙ ΑΥΤΌ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΌΤΕΡΟΙ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 13:21
Κανας εθελοντης απ' τους μόνιμους υπαλλήλους θα υπάρξει ;
Όσον δούλευαν δύο κυρίες εκεί αστραφταν τώρα που απολύθηκαν έγιναν χάλια τι περίμενετε οι μόνιμοι που είναι ;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 12:56
Προς ο μαέστρος
Εδώ θα διαφωνήσω σε κάτι εγώ προσωπικά διότι γνωρίζουμε το χώρο πολύ καλά , ίσος ναι θα έχει βάλει μια φορά λάστιχο να πλένει αλλά με τίποτα αποκλείεται διότι εγώ προσωπικά είχα πολύ καλή συνεργασία με τον κύριο Θανάση οπότε είχε εστο λίγο καθάρισμα η φιλαρμονική μέσω τηλεφώνου πηγαίναμε και του καθαρίζα με τον κύριο θανάση πολύ καλός άνθρωπος εντάξει μπορεί να έτυχε κάνα δύο φορές να καθάρισατε και εσείς ???αλλά να ξέρετε ότι υπήρξαν δύο κυρίες πάντα που ερχόντουσαν εκεί και καθαρίζανε εθελοντικά είτε με σύμβαση ευχαριστώ
Μουσικος
Μουσικος 22/05 - 11:57
Ο Μαεστρος
Ο μαέστρος μας έμπαινε πολλές φορές με γάντια και το λάστιχο και έπλενε τις τουαλέτες, γιατί παραμελουσαν την φιλαρμονικη μας . Κάθε περσυ και καλύτερο, ότι σπέρνεις αυτό θα θερίζεις δήμαρχε!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 05:08
Η αλήθεια
Το χάνι και η τουαλέτες είταν Πάντα καθαρές εδώ και χρονιά από 2 συγκεκριμένες κυρίες και μάλιστα εργαζόντουσαν με σύμβαση και όταν τελείωσε η σύμβαση τους μετά πήγαιναν και κάνανε εθελοντική εργασία στο χάνι καθάριζαν της τουαλέτες αυτό το γνωρίζει πάρα πολύ καλό ο κύριος πουλιός νάνε καλά ο άνθρωπος κύριε Θανάση θυμάστε Χ Ε!!!! 6 Μαρτίου τελείωσε η σύμβαση τους και τώρα γι'αυτό εινε σε αυτό το χάλι το χάνι λίγο υπομονή πιστεύουμε και ελπίζουμε τώρα με τις καινούργιες συμβάσεις του ασεπ οι οκταμινίτες που θα βγούνε δεν θα το αφήσουν έτσι θα στείλουν άτομα θα καθαριστεί κάντε λίγο υπομονή ευχαριστούμε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/05 - 22:53
OMG
Στης ίδιες τουαλέτες χρόνια πηγαίναν και οι πρώην μαθητές της φιλαρμονικής. Τώρα με τον νέο μαέστρο ξεχάστε μας.
Αναγνώστες
Αναγνώστες 21/05 - 22:45
Πολιτική
Υπάρχουν και καθαρίστρια και υπάλληλος μόνιμοι. Αν δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους να τους αλλάξουν. Οι πολίτες του Δήμου της Κω τους πληρώνουν.
Ανύπαρκτη
Ανύπαρκτη 21/05 - 21:02
Ανύπαρκτη
Το νησί του τουρισμού, όλα τα άλλα είναι λόγια.... Αυτήν την δημοτική αρχή θέλατε τώρα λουστείτε την... Κ το κακό είναι ότι κάνεις δεν τον ψήφισε,ντρέπεστε να πείτε ότι τον ψηφίσατε αυτή είναι η κατάντια σας.....Καλά να παθετε....μ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/05 - 20:32
Χανι
Αμάν όλο παράπονα είστε!!!!
miranta
miranta 21/05 - 18:08
Περιεργο
Ο δήμαρχος και ο κοινοτάρχης της Κω είναι καλοί άνθρωποι.Δεν σας φτανει αυτό θέλετε και τουαλέτες;Ντροπή

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ