Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παράπονα για τα ακαθάριστα πεζοδρόμια στην Πόλη

09/11/2023
394 Εμφανίσεις
9 Σχόλια

Παράπονα μας εξέφρασαν αναγνώστες μας για τα ακαθάριστα πεζοδρόμια στην Πόλη της Κω. Ο δυνατός αέρας τις προηγούμενες ημέρες, είχε ως αποτέλεσμα να μαζευτούν αρκετά φύλλα στα πεζοδρόμια, τα οποία παραμένουν εδώ και μέρες εκεί, όπως επίσης και διάφορα κλαδιά από κομμένα ή σπασμένα δέντρα.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από την Δευτέρα, όμως όπως μας λένε οι κάτοικοι, η κατάσταση είναι ίδια και δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 9
Πολίτης
Πολίτης 11/11 - 20:45
Σκουπίδια
Δυστυχώς ζούμε σε ένα νησί που κανένας δεν σέβεται τον συνάνθρωπο του. Πετάνε σκουπιδα στους δρόμους γιατι σιχαίνονται να α οιοουν τους καδους. Σωριαζουν σαβούρες στα πεζοδρόμια απροειδοποιητα. Πετάνε χόρτα και χώματα στους κάδους. Ο καθένας θέλει τον προσωπικό του κάδο έξω απο την πορτα του. Σαν κοινωνία αδιαφορούμε για τα στοιχειώδη και έχουμε την απαίτηση να λειτουργούν όλα υπέρ μας όχι υπέρ όλων. Από την αλλω φταίει και ο δήμος γιατί ενώ έχει εξαγγείλει ποινές για αυτές τις παραβάσεις δεν κάνει απολύτως τπτ υπό τον φόβο να χάσει ψηφοφόρους.
Ε.Μ
Ε.Μ 09/11 - 20:56
Σκουπίδια
Για τα σκουπίδια το έχω ξσναπεί,δεν φτσίει μόνο ο Δήμος τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι κάτοικοι. Κάντε μία βόλτα και θα δείτε στρώματα,καρέκλες,καναπέδες,ντουλάπες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Είνσι ντροπή και αίσχος. Έξω απο το 5ο δημοτικό είναι στοίβες τα σκουπίδια. Πλήρης αδιαφορία για το ότι είναι στη μάντρα του σχολείου ότι είναι εστία μόλυνσης,ούτε το διδακτικό προσωπικό αλλά ούτε και οι γονείς έχουν ενδιαφερθεί να ενημερώσουν την υπηρεσία καθαριότητας. Η καθαριότης φανερώνει τον πολιτισμό των κατοίκων. Ντροπή και Αίσχος για το σκουπιδαριό όχι για τα φύλλα των δέντρων που είναι φθινόπωρο.
ΑνώνυμοςΓΙΑΝΝΗΣ
ΑνώνυμοςΓΙΑΝΝΗΣ 09/11 - 20:47
ΚΩΣ
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΟΣΑΤΕ 60 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΟΤΕΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/11 - 17:16
Προταση
Παιδια να γινει λιτανια να σταματησουν να πεφτουν τα φυλλα. Να σταματησοτν οι ανεμοι και να γινει γρηγορα καλοκαιρι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/11 - 16:10
Χαχαχαχαχα!
Τώρα τους φταίνε τα φύλλα. Όχι η ανικανότητα τους! Εμπρός στη φυλακή τα φύλλα που δεν τους υπακούν να μαζευτούν μόνα τους! Βρε τι πάθαμε!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/11 - 14:26
Κατερινα
Σεβασμός στους ανθρώπους που είναι στην καθαριότητα του δήμου. Πήγε ο άλλος να βγάλει τα φύλλα για να γράψει την βλακεία του
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 09/11 - 13:17
ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ...
ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ ? ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/11 - 11:09
Τώρα επαναστατείτε;
Όταν τους ξαναψηφίζατε ,ξέρατε πολύ καλά ότι είναι αδιάφοροι και ανεύθυνοι!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/11 - 10:39
Ελεος
Μην βγάζετε τα φύλα φωτογραφίες είναι ντροπή. Εγώ που δουλεύω και καθαριστής σκουπίζω και πίσω μου πέφτουν άλλα. Για τα σκουπίδια έχετε δίκιο. Άλλα όχι για τα φύλα των δεντρων

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ