Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παράπονα για τα σκουπίδια στο λιμάνι – Επιχειρήσεις τα βγάζουν έξω το απόγευμα

20/06/2022
218 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Πολλά είναι τα παράπονα αναγνωστών μας για το θέμα με τα σκουπίδια στο λιμάνι και κυρίως για τη στάση ορισμένων επιχειρηματιών της περιοχής. Όπως μας ανέφεραν, ορισμένοι επιχειρηματίες πηγαίνουν τα απορρίμματά τους στους κάδους το απόγευμα, με απόγευμα να δημιουργείται μία πολύ άσχημη εικόνα για την περιοχή, εκτός από το θέμα υγιεινής που προκύπτει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, αρκετοί τουρίστες, να βλέπουν αυτή την εικόνα και σίγουρα να μην έχουν την καλύτερη εικόνα για την πόλη μας.

Καλούν λοιπόν τους επιχειρηματίες, αλλά και τους κατοίκους να πηγαίνουν τα σκουπίδια τους το βράδυ, ώστε να μην υπάρχουν τέτοιες εικόνες στο Νησί, αλλά και να μην δημιουργούνται εστίες μόλυνσης.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Επιχειρηματιας
Επιχειρηματιας 20/06 - 21:01
3 βήματα απόσταση...
Αν προσέξετε καλά στην φωτογραφία πίσω από τους μπλε κάδους ανακύκλωσης υπάρχει ολόκληρο κοντέινερ που είναι γαι σκουπίδια. Απλά κάποιοι σιγκεκριμένοι βαριούνται να κάνουν τρία βήματα παραπάνω και να πετάξουν τα σκουπίδια εκεί. Ειδικά το πρόβλημα δημιουργείται το απόγευμα όταν έρχονται τα ημερόπλοια από τις εκδρομές. Έρχονται και τα παρατάνε πάνω στο πεζοδρόμιο παρά τις παρατηρήσεις τόσο από την υπηρεσία καθαριόητας όσο και από εμάς που έχουμε επιχειρήσεις κοντά. Υπάρχουν βέβαια και μαγαζιά εστίασης που οι υπάλληλοι τους έρχονται με τα μηχανάκια και παρατάνε τα σκουπίδια κάτω γιατί βαριούνται να κατέβουν από το μηχανάκι. Από την υπηρεσία καθαριότητας κάθε καλοκαίρι περνάνε και μας ενημερώνουν για το που και πως πρέπει να πετάμε τα σκουπίδια. Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν πέρασαν ακόμα. Για να είμαστε δίκαιοι.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ