Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παρουσίαση του βιβλίου της κ. Β. Πίτση «Ο γαϊδαράκος Θαλής και το τριαντάφυλλο που το έλεγαν Αγάπη»

04/12/2023
65 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής η παρουσίαση του βιβλίου της κ. Βασιλικής Πίτση «Ο γαϊδαράκος Θαλής και το τριαντάφυλλο που το έλεγαν Αγάπη».

Την οργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής κ. Ασημίνα Βώβου, η οποία και προλόγισε το βιβλίο. Ομιλήτριες ήταν τρεις εκλεκτές καλεσμένες: ηκ. Ολυμπία Πατέλη, διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής, η οποία αναφέρθηκε στην αξία της ανάγνωσης, η κ. Μαρία Παρασκευά, παθολόγος ογκολόγος του Νοσοκομείου Ρόδου, η οποία μίλησε για τον καρκίνο του μαστού και την αξία της πρόληψης, και η κ. Δώρα Πανυτσίδου, ψυχολόγος, η οποία παρουσίασε το θέμα της απώλειας και της διαχείρισής της τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. 

Η συγγραφέας στην ομιλία της εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στη συγγραφή του βιβλίου και διάβασε αποσπάσματά του πλαισιωμένη από μια ομάδα μαθητών/τριών του Β2 τμήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής. Η βραδιά έκλεισε με το άκουσμα του αισιόδοξου τραγουδιού που περιλαμβάνεται στο βιβλίο.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν το βιβλίο με προσωπική αφιέρωση από τη συγγραφέα και όσοι το επιθυμούσαν να συνομιλήσουν προσωπικά με την κ. Παρασκευά και την κ. Πανυτσίδουγια θέματα που τους απασχολούσαν. 

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την επιθυμία της συγγραφέως, όλα τα έσοδα από τα δικαιώματά της επί των πωλήσεων του βιβλίου θα δοθούν για την ενίσχυση της ογκολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου.

Την βραδιά στήριξαν, εκτός του κόσμου, και τα καταστήματα PanediCapo, CreamDonuts και s/m Τσισιμοίρης με την προσφορά ειδών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον τηλεοπτικό σταθμό «Θάρρι» και τον πατέρα Νεκτάριο Πόκια, που με τις ευλογίες του έγινε και η εκπομπή για το βιβλίο με την Δήμητρα Κουφλή καθώς και η βιντεοσκόπηση της παρουσίασής του. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ