Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Pelagos Suites Hotel & Spa : Βραβεύτηκε στην Ολλανδία από την "Corendon" ως το κορυφαίο Ελληνικό ξενοδοχείο για το 2022

17/01/2023
603 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Το ξενοδοχείο Pelagos Suites HotelSpa του Ομίλου Κουτσού έλαβε ακόμη μία διάκριση αυτή την φορά στην Ολλανδία καθώς σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών του tour operator Corendon, είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα και ένα από τα κορυφαία του δικτύου του τουριστικού οργανισμού.

Έτσι σε ειδική τελετή στα πλαίσια των βραβείων Hotel of the Year για όλους τους συνεργάτες, η οικογένεια του Ομίλου παρέλαβε από τους υπεύθυνους της Corendon το βραβείο ως το καλύτερο ελληνικό ξενοδοχείο για το 2022.

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Γιώργος Κουτσός ο οποίος συνοδευόταν από τον γιο του Θοδωρή Κουτσό, τον γενικό διευθυντή του Ομίλου κ. Πέτρο Κεφαλιανό , τον διευθυντή κ. Χρήστο Πατάκο, την κα. Άννα Σπανάκη και άλλοι συνεργάτες που βρέθηκαν στην Ολλανδία.

Όπως δήλωσε στο Βήμα της Κω κ. Πέτρος Κεφαλιανός: « Είμαστε χαρούμενοι για αυτή την σημαντική διάκριση από τον συνεργάτη επί σειρά ετών τον τουριστικό οργανισμό Corendon. Ενός tour operator που προσφέρει πακέτα διακοπών στους Ολλανδούς και στους Βέλγους με ένα νέο άνοιγμα και στην αγορά της Δανίας. Η διάκριση ανήκει σε όλους τους συνεργάτες των ξενοδοχείων που κρατούν σε υψηλά επίπεδα τις υπηρεσίες και παροχές. Σίγουρα είναι ακόμη ένα μέσο προβολής και της Κω στην Ολλανδική αγορά και φυσικά συνεχίζουμε με μεγαλύτερες προσδοκίες για το 2023».

Ο κ. Γιώργος Κουτσός έχει βάλει ένα προσωπικό στοίχημα να ξεπερνά τα θετικά στατιστικά των προηγούμενων χρόνων, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και παροχές που προσφέρει στον ταξιδιώτη. Κάθε τουριστική μονάδα που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία διακοπών που έχει ως βάση την ελληνική φιλοξενία. Για αυτό εξάλλου, οι διακρίσεις είναι συνεχόμενες τόσο για την φιλοξενία, όσο για την γαστρονομία αλλά και για τα spa. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αννα
Αννα 19/01 - 12:15
Εφκαριστι
Καλι κρανία και με επιτυχία ο τη κανισ Θοδορα ρεσπεκτ Αννα Βασιλι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ