Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πλημμύρισε από Έλληνες η Νέα Υόρκη για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Στην παρουσίαση και η Κώα Άννα Σαρηγιάννη

07/06/2022
246 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μετά από δύο χρόνια επέστρεψαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Φέτος η μεγαλειώδης παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην 5η λεωφόρο είχε έντονο το στοιχείο της Δωδεκανήσου.  

Πέρα από την συμμετοχή των Δωδεκανησιακών συλλόγων, δύο δικά μας παιδιά πρωταγωνίστησαν. Πιο συγκεκριμένα η Κώα Άννα Σαρηγιάννη που ζει τα τελευταία χρόνια στη Νέα Υόρκη βρέθηκε στο ρόλο της παρουσίασης με μεγάλη επιτυχία μαζί με άλλους ομογενείς μεταξύ αυτών και της ηθοποιού Ανθούλας Κατσιματίδη από τη Νίσυρο.  

Επίσης ο Αθανάσιος Πολονύφης από τη Λέρο παρέλασε με λεβεντιά ως εύζωνας και μέλος της προεδρικής φρουράς, τιμώντας τις εορταστικές εκδηλώσεις της ομογένειας.  

Μάλιστα ο Θανάσης Πολονύφης συμμετείχε σε επίσημες εκδηλώσεις για 3η φορά της θητείας του. Πιο συγκεκριμένα την 7η Μαρτίου φορώντας της επίσημη στολή της Δωδεκανήσου που διαθέτει η προεδρική φρουρά τίμησε την Ενσωμάτωση των νησιών μας με την μητέρα Ελλάδα. Λίγες ημέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα την 25η Μαρτίου παρέλασε με την προεδρική φρουρά στη μεγαλειώδη παρέλαση της Αθήνας.  

Να πούμε ότι η παρουσία του αγήματος της προεδρικής φρουράς στον εορτασμό των 201 ετών από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, δημιούργησε ενθουσιασμό και περηφάνια στους χιλιάδες Έλληνες που συμμετείχαν στην παρέλαση την Κυριακή 5 Ιουνίου.  

 Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ