Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πλούσιες οι δραστηριότητες στο Δημ. Σχολείο Πυλίου για το Πάσχα

27/04/2024
803 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πλούσιες ήταν και φέτος οι δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Πυλίου την τελευταία εβδομάδα πριν από το Πάσχα, χάρη στην συνδρομή του Συλλόγου Γονέων, εθελοντών, της Δ/νσης του Σχολείου, των εκπαιδευτικών και φυσικά των μαθητών του Σχολείου.

Τα παιδιά έμαθαν για τα παραδοσιακά μας έθιμα, έκαναν Λαζαράκια, έβαψαν αυγά, έφτιαξαν βάγια και είπαν τα κάλαντα του Λαζάρου, περνώντας ευχάριστες ώρες λίγο πριν αποχαιρετήσουν το σχολείο για την περίοδο των εορτών.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε ανθοκομική έκθεση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ μοιράστηκαν και δώρα σε όλους μαθητές και τους, εκπαιδευτικούς, από τον Σύλλογο.

Την Πέμπτη, τα παιδιά έφτιαξαν Σταυρουδάκια από Βάγια  με την βοήθεια της κ. Κατερίνας Σουρασή και έβαψαν τα αυγά με τους εκπαιδευτικούς.

Την Παρασκευή, έφτιαξαν τα παραδοσιακά "Λαζαράκια" με την βοήθεια των: Ανθούλα Μαρίνου, Πετρούλα Κουρούνη, Θάλεια Κουζούκα και Δροσινή Σικαλά, αλλά και των Κώστα Γούναρη και Γιάννη Ξενίκα, ενώ τα υλικά και το ψήσιμο, ήταν προσφορά του φούρνου «Α. Βρέττης».

Οι δραστηριότητες έκλεισαν με την αναπαράσταση της Ανάστασης του Λαζάρου και τα κάλαντα.

Η Διεύθυνση του Σχολείου, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές, εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ