Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πολλά παράπονα για το νέο έργο του Δήμου στον κόμβο του 1ου Γυμνασίου

13/01/2023
1131 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Πολλά είναι τα παράπονα που δεχθήκαμε από αναγνώστες, για το νέο έργο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στον κόμβο της Αγίας Μαρίνας (στο 1ο Γυμνάσιο Κω), αφού με την πρώτη καταιγίδα, πλημμύρισε ο δρόμος δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία. Οι αναγνώστες διερωτούνται τι θα γίνει σε περίπτωση που έχουμε μία ισχυρή καταιγίδα, ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες και να διορθωθεί η αστοχία.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δώσει ο Δήμος στην δημοσιότητα, στον προαναφερόμενο κόμβο, προβλέπεται η υπερύψωσή του με χρήση σταμπωτού σκυροδέματος πάχους 15εκ., ώστε οι οδηγοί να ελέγχουν την κυκλοφορία στη διασταύρωση σε οριζόντιο επίπεδο.

Στις απολήξεις της διάβασης, μέσα στις διασταυρούμενες οδούς, δημιουργούνται ράμπες για αποκατάσταση της υψομετρικής διαφοράς πεζοδρομίου – οδοστρώματος ενώ μεταξύ της υπερύψωσης και των κρασπέδων των πεζοδρομίων δημιουργείται αποστραγγιστικό κανάλι για να εξασφαλίζεται η απορροή όμβριων υδάτων.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ψιτ
Ψιτ 13/01 - 15:01
-
Ευχαριστουμε τον Κοψιμιο και την παρεα του που μας εκανε τσακ-μπαμ,,,Βενετια....
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ 13/01 - 12:00
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ
φοβέρό έργο!!! Προιόν εμπεριστατωμένης μελέτης του Δήμου!!! Αυτά είναι τα έργα σου θεοδόση!!! Μπράβο!!! ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ