Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πολύς κόσμος στην παρουσίαση του βιβλίου του Δ. Καλλούδη «Με την κάμερα στο χέρι – Ζωής εικόνες» (φωτο-βίντεο)

12/08/2022
317 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το απόγευμα της Πέμπτης, η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Καλλούδη με τίτλο «Με την κάμερα στο χέρι - Ζωής Εικόνες» στο «ΧΑΝΙ»

Μια ακόμη εξαιρετική παρουσίαση βιβλίου πραγματοποιήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο το «Χάνι» στο πλαίσιο των θερινών Ιπποκρατείων. Την διοργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Πνευματικός Όμιλος Κώων «Ο Φιλητάς» και η Ένωση Κώων Αθηνών «Ο Ιπποκράτης» με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ.

Στο πάνελ της παρουσίασης και τον συντονισμό βρέθηκαν οι Μαρία Τουλαντά – Παρισίδη, Φιλόλογος-Συγγραφέας & Πρόεδρος του Π.Ο.Κώων
 «Ο Φιλητάς»,Μηνάς Χατζηαντωνίου- Κοινωνικός Παιδαγωγός, ΔημήτρηςΚασιώτης - Βοναπάρτης – Δημοσιογράφος & Σκηνοθέτης
 και Κώστας Κουτσαντώνης- Δικηγόρος &Συγγραφέας.

Για τον συγγραφέα που ήταν εμφανώς συγκινημένος ιδιαίτερα την ώρα της σύντομης ομιλίας του, μίλησαν ο Έπαρχος Κω – Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος, Πολιτισμού-Τουρισμού-Αθλητισμού, Σέβη Βλάχου, η πρόεδρος της ΈνωσηςΚώων Αθηνών «Ο Ιπποκράτης» Λουκία Ζερβάνου και ο Ιατρός ΝικόλαοςΜανούσης.

Με το πέρας της εκδήλωσης και τις αναμνηστικές φωτογραφίες με τον συγγραφέα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γλυκές και αλμυρές νοστιμιές από τον μπουφέ, καθώς και δροσερά τοπικά κρασιά από τους αμπελώνες της Κω. 

Καλλιόπη Δανελλάκη


 
 
 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ