Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πόπη Κουτούζη (Αντιδήμαρχος Τουρισμού): “Βούλιαξε” από κόσμο η Κάλυμνος το Πάσχα

08/05/2024
177 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

“Ο τουρισμός για μας είναι συνώνυμος με την ανάπτυξη, Η οικονομία δουλεύει πολύ καλά στην Κάλυμνο. Όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό, τα τελευταία χρόνια δουλεύουν πολύ καλά και οι οιωνοί που έχουμε είναι μόνο θετικοί”.

Αυτό δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αποδήμων και Δημοσίων Σχέσεων Καλύμνου, Πόπη Κουτούζη.

Ειδικότερα η Αντιδήμαρχος για τις ημέρες του Πάσχα στο νησί, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Η Κάλυμνος είχε πολλή κίνηση, είχαμε πολύ κόσμο, έγινε χαμός και είχαμε φέτος και πολλούς απόδημους. Είχαμε βεγγαλικά, κλασικά τους δυναμίτες μας και όλα τα ήθη και έθιμα που τηρούνται στο νησί. Από την Μεγάλη Παρασκευή με τους Επιταφίους συγκεντρωμένους στο λιμάνι, το Μ. Σάββατο έπεσαν οι πρώτοι δυναμίτες με την πρώτη Ανάσταση, βάλαμε τα μουουρια μας στους φούρνους και την Κυριακή είχαμε έξτρα δρομολόγια που ήρθε κόσμος από τα γύρω νησιά. Είχαμε ένα παραδοσιακό γλέντι με χορούς που ήταν όλοι εκεί. Ήρθαν και πολλοί ξένοι τουρίστες, πολλοί εκ των οποίων Ολλανδοί. Μπήκαν έξτρα δρομολόγια από το Μαστιχάρι της Κω και το νησί μας πλημμύρισε από κόσμο. Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα, κύλησαν όλα μια χαρά. Οι κρατήσεις στα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα ξενοδοχεία πάνε πάρα πολύ καλά. Δούλεψαν και τα ενοικιαζόμενα Airbnb αυτή την περίοδο. Όλα στην περιοχή του Πανόρμου ήταν γεμάτα”.

Τέλος για την προετοιμασία στο κομμάτι του Τουρισμού-Πολιτισμού το φετινό καλοκαίρι από το Δήμο Καλύμνου, η κα Κουτούζη σημείωσε:

Οι εκδηλώσεις μας πάνε πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τον κόσμο και φέτος το καλοκαίρι. Εμείς δουλεύουμε πάνω σε αυτά που έχουμε βρει στον Δήμο, γιατί είμαστε μία καινούργια δημοτική αρχή και δεν θέλουμε και να τα αλλάξουμε στον τουρισμό. Εμείς αυτό που κάναμε είναι ότι προσθέσαμε εξωστρέφεια. Η Κάλυμνος είχε χρόνια να κάνει προβολή εντός κι εκτός Ελλάδας στα ΜΜΕ ή είχαμε χρόνια να πάμε σε κάποια έκθεση. Προσπαθούμε να κερδίσουμε τους φίλους της Καλύμνου για να τους ξαναφέρουμε πίσω στο νησί μας ή κάποιοι που δεν ξέρουν το νησί, να γνωρίσουν τον προορισμό. Τέλος, προσπαθούμε να ανοίξουμε το καταδυτικό κέντρο στον Αργινώντα για το θέμα της κατάδυσης’, σημείωσε καταλήγοντας η κα Κουτούζη.

Realvoice995.gr -  Νατάσα Παμπρή


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/05 - 01:45
Ανώνυμος
Ας τα στραβωθουν οι δικοί μας οι αχρηστοι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ