Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πρόταση του Ν. Κανταρζή για συνένωση τοπικών – πολιτικών παραγόντων Α’ & Β’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης

19/01/2024
89 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

ΠΡΟΣ : ΕΠΑΡΧΟ ΚΩ ΝΙΣΥΡΟΥ κοιν. ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

Αγαπητοί φίλοι Ντίνα και Θεοδόση, 

όπως όλοι γνωρίζουμε, τα τελευταία χρόνια και με την κατάργηση του θεσμού του Επαρχιακού Συμβουλίου, ο ρόλος του Έπαρχου είναι πλέον "διακοσμητικός".

Είναι επίσης γνωστό ότι το νησί μας δεν ήταν ποτέ στις πρώτες προτεραιότητες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία το θεωρεί ως δορυφόρο της Ρόδου. Με αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε ότι είναι πλέον ώριμες οι συνθήκες της συνένωσης των τοπικών - πολιτικών παραγόντων Α' και Β' βαθμού Αυτοδιοίηκησης για να καταφέρουν να δώσουν λύσεις στα χρόνια και σοβαρά προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας. 

Για το λόγο αυτό και προτείνουμε τη δημιουργία οργάνου αποτελούμενο από την Έπαρχο και τον Δήμαρχο, τους Αντιπεριφερειάρχες και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της μειοψηφίας, καθώς και τους Αντιδημάρχους Οικονομικών, Τεχνικών Έργων και Τουρισμού - Πολιτισμού και τους επικεφαλής της μειοψηφίας του Δ.Σ. 

Το όργανο αυτό να συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο να αναδείξει και να ιεραρχήσει τα κύρια και κατεπείγοντα προβλήματα του τόπου και από κοινού Δήμος και Επαρχείο να τα προωθούν στους αρμόδιους φορείς προς επίλυση. 

Ενώνουμε λοιπόν τις τοπικές πολιτικές δυνάμεις, με στόχο να δώσουμε υπόσταση στους θεσμούς του Επάρχου και του Δημάρχου, θεσμοί που τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει το κύρος τους και χαρακτηρίζονται ως φερέφωνα του γνωστού Ροδοκεντρικού και Ροδολάτρη Περιφερειάρχη. 

Φιλικά, 

Νίκος Κανταρζής, τέως Αυτοδιοικητικός - νυν ενεργός Κώος πολίτηςΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/01 - 08:52
Ανικανότητα....
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Κω είναι η ανικανότητα του Δημάρχου να κάνει σχεδιασμό για την ανάπτυξη του νησιού.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/01 - 00:05
Τώρα θα δεχτούν
Νικολάκη,μιλάς,λες και δεν τους ξέρεις τον μεν και την δε!"Στου κουφού την πόρτα..."
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/01 - 21:24
Κως
Πως θα γινει αυτο οταν βγαινει η επαρχος με εντολη περιφεριαρχη εναντιον των αστυνομικων?
Αποστολος
Αποστολος 19/01 - 18:26
Επαγγελματίας Τουρισμου
Φωνή λογικής,πρόταση ευθύνης,ΜΠΡΑΒΟ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ