Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πρωτοχρονιά στην παραλία για πολλούς Κώους για την πρώτη βουτιά του 2023

02/01/2023
532 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στην θάλασσα επέλεξαν να περάσουν αρκετοί Κώοι την πρώτη ημέρα του νέου έτους αφού ο καλός καιρός ήταν σύμμαχος για βουτιές, ηλιοθεραπεία και αποτοξίνωση δίπλα στο κύμα. Τόσο στην πόλη όσο και σε όλες τις περιοχές του νησιού, αρκετοί ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν τον ασυνήθιστο για την εποχή καλό καιρό και έκαναν τις πρώτες τους βουτιές.  

 Μάλιστα οι υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν από νωρίς το πρωί -κοντά στους 20 βαθμούς- έκαναν ακόμη και τους διστακτικούς να κάνουν νωρίς την πρώτη τους βουτιά για το νέο έτος. 

Όπως επισήμανε νωρίτερα σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ Ειδήσεων, ο καθηγητής Κλιματολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Ελληνικής Μετεωρολογικής Εταιρείας, Παναγιώτης Νάστος, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, που προκύπτουν από τις προσομοιώσεις των κλιματικών μοντέλων, στο πρώτο τρίμηνο του 2023 η θερμοκρασία στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο, και κατ' επέκταση και στην Ελλάδα αναμένεται να αυξηθεί από 0,5 έως 1 βαθμό σε σχέση με τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, την ώρα που το 2022 εκτιμάται ότι μπορεί να καταταγεί ως και το τρίτο θερμότερο έτος από τότε που ξεκίνησαν να υπάρχουν ιστορικά δεδομένα για τη θερμοκρασία σε παγκόσμιο επίπεδο. 

 Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ