Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω έκοψε την πίτα της - Βραβεύτηκαν εθελοντές και συνεργάτες

20/01/2023
552 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σήμερα το απόγευμα στην Λέσχη Αξιωματικών  από  την Πυροσβεστική υπηρεσία Κω, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ,κ. Ναθαναήλ  παρουσία του Κοσμήτορα της βουλής και βουλευτή Δωδ/σου της ΝΔ Βασίλη Υψηλάντη, του Δημάρχου Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά, του Αντιδημάρχου περιβάλλοντος-πρασίνου και υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας, Σταμάτη Καμπουράκη, του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Κων/νου Ζαχαρού του διοικητή της 80 ΑΔΤΕ  κ. Σ.  Κογιάννη, του διοικητή του ΝΑΣ Κω κ. Γ. Σταματόγιαννη, του επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής Κως 2023» Γιώργου Κυρίτση, του  αντιδημάρχου  Σταμάτη Πη, του δημοτικού συμβούλου Σεβαστιανού Μαραγκού, του προέδρου της Κοινότητας Ασφενδιού Μιχάλη Γιωργαλλή, της ειδικής συμβούλου του δημάρχου σε θέματα κοινωνικής πολιτικής Σταματία Κανταρζή, του κοινοτικού συμβούλου Σεβαστιανού Παρβέρη, πυροσβεστών, εθελοντών και στελεχών της Πολιτικής Προστασίας Κω. 

Ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω, Γρηγόρης Μαυρίδης, ευχήθηκε καλή χρονιά, χωρίς πυρκαγιές,  ακραία καιρικά φαινόμενα  και  δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του και τον δήμο της Κω, καθώς και όσους συνδράμουν διαχρονικά με τον δικό τους τρόπο, την υπηρεσία.   

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν, εθελοντές, συνεργάτες, απλοί πολίτες που βοήθησαν την χρονιά που πέρασε ενώ δόθηκαν και τα πιστοποιητικά παρακολούθησης πρώτων βοηθειών.  

Από τις πιο ξεχωριστές στιγμές ήταν  η παράδοση ενός σύγχρονου drone στην πυροσβεστική υπηρεσία Κω, από τον εθελοντή - επιχειρηματία  Μανώλη Χριστοδουλίδη.  

Το φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε η μικρή  Ραφαηλία Μαμαλάκη, η οποία κέρδισε έναν σύγχρονο πυροσβεστήρα, «βάζο» σε περίπτωση πυρκαγιάς το πετάμε  στην φωτιά και άμεσα σβήνει.  

Καλλιόπη Δανελλάκη  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ