Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ROTARY KΩ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

17/11/2023
110 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στον υπέροχο υπαίθριο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Κω (ΧΑΝΙ), μετά από την ευγενική παραχώριση του Δήμου Κω, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ο 9ος Μουσικός Μαραθώνιος Αγάπης του Ροταριανού Ομίλου Κω με πολλούς φίλους του ομίλου να δηλώνουν το παρόν. 

            Με σύμμαχο τον καλό καιρό, τα τοπικά μουσικά σχήματα πλαισίωσαν αφιλοκερδώς την εκδήλωση, υπό την άψογη καλλιτεχνική επιμέλεια του ροτ. Τσαμπίκου Καματερού. Ανάμεσα στους μουσικούς οι: ΕφηΚουλλιά, ο Αλέκος Κρητικός, η Κατερίνα Μαρούλη, ο Μανώλης Μαύρος, ο Γιάννης Μαυρούδης, η Κωνσταντίνα Μεταξά, η Πόπη Ξυλούρα, ο Νίκος Παριανός, ο Σάκης Πιλάτος, ο Γιώργος Σκαρπαθιωτάκης, ο Λευτέρης Στεφανόπουλος, ο Φώτης Τράκκης, ο Φίλιππος Τσουλάτος, ο Γιώργος Τσουμαρίδης και η Βιβή Φυσικα , έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την διασκέδαση του κόσμου, κάτω από την επαγγελματική ηχητική κάλυψη του ΞυλούραΣκευοφύλαξ και των συνεργατών του. Την εκδήλωση παρουσίασε ο μοναδικός Παναγιώτης Ζουζούνης του RealKosFM. 

            Με την εγγυημένη ποιότητα CateringΤράκα , ο μπουφές περιείχε ποικιλία εδεσμάτων ,μια ευγενή χορηγία του Γεώργιου Τράκα και υπό την επιμέλεια του προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Κω ροτ. Βασίλη Χατζηχριστοφή. Για ακόμα μια φορά επαγγελματίες του νησιού μας που στήριξαν δυναμικά με τις χορηγίες τους την εκδήλωση: τους Αμπελώνες Χατζηεμμανουήλ, το CoffeePower, το CityMarket, το Κέντρο Γραφικών Τεχνών, το Κέντρο Λογοθεραπείας Κω, την Κασίου Α.Ε. , την NaturGlathris και το αποσταγματοποιείο του Γεωργίου Καρδούλια

            Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος της Κω, Θεοδόσης Νικηταράς ο οποίος στηρίζει θερμά τις δράσεις του Ροταριανού Ομίλου Κω. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στις ανάγκες του : Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στο νησί μας. 

            Ο Ροταριανός Όμιλος Κω ευχαριστεί όλους όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια για τον σημαντικό σκοπό της εκδήλωσης καθώς και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που προώθησαν και κάλυψαν την εκδήλωση και ανανεώνει το ραντεβού για τον επόμενο Μουσικό Μαραθώνιο Αγάπης του χρόνου .  Ο Πρόεδρος Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Βασίλης Χατζηχριστοφής Αμαλία Ανδρουλάκη
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ