Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σ. Τυράς: Απάντηση στην δημοσίευση του Μάριου Πλούμπη

13/05/2024
774 Εμφανίσεις
10 Σχόλια

Οι ψευδολογίες, τα παραμύθια και οι αισχρολογίες τις οποίες αναρτήσατε σε βάρος της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Α.Ε.» και της σημερινής διοικήσεώς της, δεν έχουν προηγούμενο και πιστεύουμε ούτε και επόμενο.

Στην περίπτωσή σας κύριε Πλούμπη δυο τινά συμβαίνουν:

1. Είτε αυθαδιάζετε, χυδαιολογείτε και εκβάλλετε βοθρολύματα από το στόμα και τη γραφή σας, χωρίς να ξέρετε τι λέτε.

2. Είτε  εν γνώσει σας βωμολοχείτε για να δημιουργήσετε εντυπώσεις και να επιδειχθείτε μέσω των ΜΜΕ.

Στην πρώτη περίπτωση ισχύει μια παροιμία Νισύρικη: « Δεν ξέρεις να μιλάς, δεν ξέρεις να μη μιλάς;».

Στη δεύτερη διαπιστώνει ο κάθε καλόπιστος ότι πάσχετε από κακεντρέχεια, κακοβουλία και απέραντο φανατισμό.Και για να μην απορείτε για όσα σας καταμαρτυρούμε, εάν βεβαίως καταλάβετε μέχρις εδώ τι σας λέμε, σας απαντούμε με στοιχεία ακλόνητα τα οποία βασίζονται σε δημόσια έγγραφα και από τα οποία καταρρέουν τα κακοήθη παραμύθια σας.

1. Ο δρόμος στον οποίον αναφέρεσθε ότι υπήρχε επί Ιταλικής Κατοχής, αποτελεί αισχρό ψέμα. Ο δρόμος αυτός αποτελεί τμήμα χωραφιού το οποίο παρέδωσε το Ιταλικό Δημόσιο στο Ελληνικό και το τελευταία το παραχώρησε σαν κλήρο στον Γεωργικό Πιστωτικό Συνεταιρισμό Η ΜΕΡΟΠΙΣ με ΚΜ 2878 Γαιών Κω Εξοχής, εμβαδού τ.μ. 2.625.

Η παραχώρηση έγινε το 1978 και όλα τα στοιχεία αυτά είναι καταχωρημένα στο Κτηματολόγιο Κω. Εάν δεν έχετε ικανότητα κτηματολογικής ανάγνωσης ζητείστε από τον δικηγόρο σας να σας το βεβαιώσει.

.Η άνω ΚΜ πωλήθηκε από τον Γεωργικό Πιστωτικό Συνεταιρισμό «Η ΜΕΡΟΠΙΣ» κατά το έτος 1988 στην Α.Ε. με την επωνυμία «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ» , η οποία ανοικοδόμησε μέσα καταστήματα. Επειδή δε η ίδια εταιρεία ήταν ιδιοκτήτρια της όμορης (όμορη θα πει κολλητή αν δε το γνωρίζετε) προς δυσμάς της πρώτης, ΚΜ 2359 Γαιών Κω-Εξοχής, ο Μιχαήλ Παντελίδης Πρόεδρος τότε της Α.Ε. «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Α.Ε.», άφησε ένα κενό για να επικοινωνούν τα κτίρια των δυο ως άνω Κτηματολογικών Μερίδων.

Αυτό το κενό εκμεταλλεύθηκε η οικογένειά σου και ζήτησε να εισέρχεται στην προς βορρά ιδιοκτησία της. Ρωτήστε τη μητέρα σας (ιδιοκτήτρια).

3. Αυτό το κενό των 4 τ.μ. περίπου επέτρεψε μια φορά και μόνον ο Μιχαήλ Παντελίδης να ασφαλτοστρωθεί με απλή επάλειψη ασφάλτου, γιατί ένεκα της μορφολογίας του τμήματος λίμναζαν βρόχινα νερά και δυσχεραινόταν η επικοινωνία μεταξύ των δύο όμορων(κολλητών) ιδιοκτησιών.

4 .Η επικοινωνία των ιδρυμάτων Τα ιδρύματα τα οποία επικαλείσθε και των οποίων εμφανίζεσθε «ιερός» προστάτης, μάθετε ότι: Η μεν Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου κτίσθηκε και λειτούργησε πέρυσι, τα δε σχολεία (Γυμνάσιο και Νηπιαγωγείο) προ ολίγων ετών. Μάθετε δε ότι και τα δυο αυτά κτίσθηκαν με οικοδομικές άδειες στις οποίες υπεδείχθησαν άλλοι δρόμοι διέλευσης και όχι το χωράφι της ΚΜ 2878 Γαιών Κω-Εξοχής. 

5. Μάθετε ακόμη ότι η προσπάθειά μας να ανοικοδομήσουμε τμήμα αυτού που ονομάζετε  εσείς δημοτικό  δρόμο (Ξέρετε τι θα πει δημοτικός δρόμος; Αν όχι ρωτήστε  κάποιον που ξέρει) έγινε  βάσει αδείας  οικοδομικής ( με αριθμ.523870/ 9/11/2022) την οποία μας χορήγησε η αρμόδια Πολεοδομική Υπηρεσία, η οποία αφού ήλεγξε τους τίτλους ιδιοκτησίας μας διαπίστωσε ότι το τμήμα αυτό είναι μέρος του χωραφιού της Α.Ε. και όχι δρόμος.

6. Σας συνιστούμε όπως στο εξής πριν αποτολμήσετε να ανοίξετε τον οχετό σας με τα βοθρολύματά σας, να μάθετε στοιχειωδώς την αλήθεια και να κλείσετε το καπάκι του βόθρου σας.

7. Την επόμενη φορά, θα πάρει τον λόγο ο κ. Εισαγγελέας.


Μετά βδελυγμίας *

Για την Α.Ε. «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Α.Ε.»,

Ο νόμιμος εκπρόσωπος

Τυράς Σταμάτιος

(*βδελυγμία θα πει αηδία)

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 10
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/05 - 09:45
καλά έκανες
και απάντησες. Αφού ο άλλος ξεκίνησε αυτό το παιχνιδάκι αλλα δεν θα λυθεί κανένα πρόβλημα έτσι. Απλώς ο καθένας θα γράφει δημόσια την δική του άποψη. Οσο για την τεκμηρίωση της κάθε άποψης και γνώμης που επικαλείστε έγγραφα διαβάστε τα πρώτα εσεις και μετά μιλήστε. Γιατί δεν πηγαίνετε να τα λύσετε με δικηγόρους ; Εκτός αν σας αρέσει αυτό το ξεμπρόστιασμα
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 14/05 - 08:08
Δικαιοσύνη
Έτσι θα δικαιωθείτε; Το ίντερνετ δεν είναι αρένα για να λύνει προσωπικές και κτηματικές διαφορές. Υπάρχουν και τα Δικαστήρια και οι δικηγόροι για να δικαιωθείτε. Για το καλό όλων ντόπιων και ξένων τουριστών.
Φίλος
Φίλος 13/05 - 23:03
Λακος
Γιάννη σκάψτον όλο το δρόμο νύχτα και ένωσε τα κτήρια με γέφυρα
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 13/05 - 17:16
Τελικά δεδομένα
Ορατοτης μηδέν. Άμεσος κίνδυνος ατυχήματος!! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ οριοθέτησε το δρόμο,με καθε είδους επικίνδυνα υλικά όπως πανιά,σχοινιά,τσιμεντενιους σωλήνες αποχέτευσης,σιδερα και μεταλικους δοκούς.Τελικά,όντως,την επόμενη φορά θα πάρει το λόγο ο κ. Εισαγγελέας,σε περίπτωση ατυχήματος και ποσο μαλλον θανατηφόρου......
Tk18
Tk18 13/05 - 17:15
Μποχαλια ώρα μηδέν
Εμάς στην κεφαλο περνάει ο δήμος κ ασφαλτοστρωνει μέσα σε ιδιωτικό κτήμα ρίξε ρίξε έχει φάει δύο μέτρα μέσα....
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 13/05 - 16:28
Δεδομένα
3/ στην αναφορά μου,κάνω λόγο για κίνδυνο ατυχήματος,αφού η ορατότητα βρίσκεται στο ΜΗΔΕΝ, με ότι αυτό συνεπάγεται για οδηγούς,γονείς,παιδιά, ποδηλάτες,τουρίστες,πεζούς και ΑΜΕΑ!Κατέθεσα,με αριθμό πρωτοκόλλου, έγγραφη αναφορά, στην Εισαγγελέα Πρωτοδικων, στο Δήμο Κω και στο Διοικητή της Τροχαίας, αναφοράς σχετικά με την οριοθέτηση του δρόμου, με τα εμπόδια που έχουν μπει,την απουσία ορατότητας,την αναζήτηση πιθανόν ποινικών ευθυνών σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και πιθανές ποινικές ευθύνες στον ιδιώτη που οριοθετεί ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το δρόμο,με καθε είδους επικίνδυνα υλικά όπως πανιά,σχοινιά,τσιμεντενιους σωλήνες αποχέτευσης,σιδερα και μεταλικους δοκούς.Τελικά,όντως,την επόμενη φορά θα πάρει το λόγο ο κ. Εισαγγελέας,σε περίπτωση ατυχήματος και ποσο μαλλον θανατηφόρου......
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 13/05 - 16:16
Δεδομένα
2/ Υπάρχει αναρτητέα στο Διαδίκτυο με ΑΔΑ:95Α5ΖΩΛΕ-ΘΔ5 με ημερομηνία 21.11.2022, απόφαση ΑΝΑΚΛΗΣΗ πράξεων οικοδομικών εργασιών εντός του οικοπέδου με Κ.Μ.2878 Γαιών Κω-Εξοχης,ως ΚΑΚΩΣ ΕΚΔΟΘΕΙΣΑΣ.
ΜΙΛΤΟΣ
ΜΙΛΤΟΣ 13/05 - 16:14
ΑΠΟΡΙΑ
Αυτό ισχυει για όλες τις ιδιοκτησίες. Με αυτή τη λογική όσοι έχουμε δώσει εισφορά σε γη στο δημο,αλλά δεν χάνουμε στην ουσία το οικόπεδο μας,τότε να τα.παρουμς πισω, να χτίσουμε στους δρόμους ή στα πεζοδρομια που έχουμε παραχωρήσει.
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 13/05 - 16:09
Δεδομένα
1/ Σας παραθέτω το link της συνέντευξης στο kos tv,του Αντιδήμαρχου Τεχνικων Υπηρεσιών τότε, κ.Αβριθη που χαρακτηρίζει δρόμο ως ΔΗΜΟΣΙΟ. https://www.kostv.gr/nea/topika/18751-panagiotis-avrithis-diefkriniseis-gia-to-thema-tou-dromou-pou-odigei-sto-2o-gymnasio-sti-lampi
miranta
miranta 13/05 - 13:53
Ασχετη
Επειδή είμαστε μικρός τόπος.Ποιος σας έγραψε το κείμενο;Ναι ενδιαφερει ελάχιστους η περιουσία που αποκτήσατε,πάλι ξαναλέω είμαστε μικρός τόπος και όλοι ξέρουμε,θα ήθελα να ρωτήσω,είστε επιχειρηματίας;Έχετε 4 μεγάλα μαγαζιά στο δρόμο ανάμεσα σε τόσα ξενοδοχεία και θέλετε να τα γκρεμίσετε να τα κάνετε ξενοδοχείο;Αλήθεια είναι;Τέλος σοβαρά τώρα πιστεύετε και εσείς κριό αντίδικος σας ότι η πόλη μας κοιμάται και ξυπνάει με αγωνία για αυτόν τον δρόμο;Ελεος πια.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ