Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σε εταιρεία η διαχείριση των κοινωνικών μέσων για τον τουρισμό της Δωδεκανήσου

22/07/2022
106 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με απόφαση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η εταιρεία SOCIALAB ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ IΚΕ αναλαμβάνει τη διαχείριση των συναφών με τον τουρισμό κοινωνικών μέσων της (facebook & instagram) στο πλαίσιο της προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, έναντι του ποσού των 24.800 ευρώ.

Το έργο της θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με τη σύμβαση που υπεγράφη στις 30 Δεκεμβρίου 2022, και θα περιλαμβάνει τα εξής:
-  Διαχείριση online κοινότητας (Community Management). Ο ανάδοχος θα έχει την ευθύνη να απαντά τόσο σε προσωπικά μηνύματα όσο και σε δημόσιες αναρτήσεις, που κάνουν οι ακόλουθοι στις σελίδες των λογαριασμών, δηλαδή να απαντά σε ερωτήματα και απορίες τους σχετικά με το τουριστικό προϊόν κάθε νησιού της περιφέρειας και εν γένει να διαχειρίζεται τις συζητήσεις στις οποίες συμμετέχουν οι ακόλουθοι. Στο πλαίσιο αυτής της διαχείρισης, ο ανάδοχος κατά την κρίση του θα έχει την ευχέρεια να πραγματοποιεί αναρτήσεις τύπου repost από χρήστες, οι οποίοι χρησιμοποιούν hashtags (όπως π.χ. το #aegeanislands στο Instagram) στις αναρτήσεις, που κάνουν με περιεχόμενο σχετικό με τα νησιά της περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου.

- Δημιουργία περιεχομένου (Content Creation). Ο ανάδοχος θα έχει την ευθύνη να αναρτά συστηματικά και περιοδικά περιεχόμενο στους παραπάνω δύο λογαριασμούς με σκοπό αφενός να δημιουργήσει ενδιαφέρον, διάδραση και αλληλεπίδραση με τους υφιστάμενους ακόλουθους, αφετέρου να αυξήσει οργανικά τον αριθμό των ακολούθων. Για τον σκοπό αυτό θα δημιουργήσει κατ΄ ελάχιστο 50 αναρτήσεις (posts) οι οποίες θα περιλαμβάνουν συγγραφή κειμένου και φωτογραφία ή video. Από αυτά, 12 τουλάχιστον θα είναι σε μορφή video, 25 τουλάχιστον σε μορφή στατικών αναρτήσεων, και 13 τουλάχιστον σε μορφή Carousels. Τόσο το φωτογραφικό υλικό όσο και το πρωτογενές υλικό video σε μορφή raw footage ή/και single shot videos θα παραδοθεί στον ανάδοχο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προς χρήση αποκλειστικά στο πλαίσιο του προς ανάθεση έργου.

Επιπλέον, για τους σκοπούς της προώθησης των νησιών στα κοινωνικά μέσα, ο ανάδοχος θα δημιουργήσει ένα video προώθησης τουριστικών προορισμών της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε δύο εκδοχές: Μία διάρκειας 60 δευτερολέπτων και μία διάρκειας 30 δευτερολέπτων. Επίσης η εταιρεία ‘‘ELC PRODUCTIONS A.M.K.E.’’ αναλαμβάνει την υλοποίηση καμπάνιας διαφημιστικής προβολής της περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου έναντι του ποσού των  14.880 ευρώ. Η χρονική διάρκεια του προγράμματος ξεκινά από την 01/08/2022 και θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 31/10/2022.

 Συγκεκριμένα η προβολή θα περιλαμβάνει:
- Διαφημιστική online προβολή με banner – πρόγραμμα διαφήμισης 60 ημερών
- Native content - Αφιερώματα σε νησιά της περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου παραμονή στη homepage για 3 ημέρες- 3 Native Αφιερώματα
-Συνέντευξη – Αφιέρωμα (1 ειδικό αφιέρωμα)
-Social Media Marketing με στοχευμένη προβολή – 4 αναφορές (post / stories)
- Δημοσίευση δελτίων τύπου περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – 8 δημοσιεύσεις
-Προβολή στο εβδομαδιαίο newsletter “Elcmag”.


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ