Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σε Κω, Ψέριμο και Αστυπάλαια την Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

31/05/2022
504 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Επιβεβαιώνεται η πληροφορία που πρώτα είχε μεταδώσει το Ράδιο Πρώτο 91.5 την Δευτέρα 30 Μαϊου, ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αφιχθεί σε Κω και Ψέριμο ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.

Όπως όλα δείχνουν την Πέμπτη θα επισκεφτεί 3 νησιά της Δωδεκανήσου . Το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου αναμένεται να αφιχθεί στην Κω και να συναντηθεί με τις τοπικές αρχές (το πρωί στις 10 στο Δημαρχείο). Ήδη γίνονται προετοιμασίες και διεργασίες.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την ακριτική Ψέριμο, να συνομιλήσει με τους κατοίκους. Θα επιστρέψει στην Κω και θα αναχωρήσει αμέσως για Αστυπάλαια όπου μαζί με πολλά στελέχη της κυβέρνησης και τον πρόεδρο του Volkswagen Group, για να αναδειχθεί το εγχείρημα «Astypalea: smart & sustainable island», για να μετατραπεί το πανέμορφο νησί της Δωδεκανήσου, στο πρώτο «πράσινο» και λειτουργικά «έξυπνο» νησί της Μεσογείου.

* Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον Πρωθυπουργό, θα έρθει και η ηγεσία του Υπ. Υγείας, οπότε υπάρχει έντονη φημολογία, ότι θα υπάρχουν ανακοινώσεις, τόσο για την στελέχωση του υπάρχοντος νοσοκομείου, όσο και για το νέο. ϊδωμεν!

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Δ.Ζερβος
Δ.Ζερβος 31/05 - 16:29
Κατάντια
Εγώ προτείνω να του ζητήσουμε να τον κάνουμε επιτημο δημότη της Κεφαλου μήπως μας λυπηθεί και μας βοηθήσει να κλείσουμε καμία λακκούβα και να βάλουμε και καμιά λάμπα γιατί αν περιμένουμε από το δήμαρχο τουρίστα δεν θα γίνει τίποτα.
Παροιμία
Παροιμία 31/05 - 15:10
Πολιτική
Ωχ ωχ ..του γκεντεμη το παιδί δύο φορές γκαντεμης..παροιμία ...τι θέλει και μας κουβαληθηκε..
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 12:29
ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ
ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ