Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σε ρυθμούς "Bασιλικούς" η Κως την ημέρα στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ΄- Πως εορτάστηκε σε καφέ και ξενοδοχεία

09/05/2023
494 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Η τελετή ενθρόνισης Καρόλου ήταν ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα παγκοσμίως λόγω της σημαντικότητας και της σπανιότητας, καθώς η τελευταία φορά ήταν πριν 70 χρόνια όταν στέφθηκε βασίλισσα η Ελισάβετ. Έτσι και στην τουριστική Κω, που αποτελεί αγαπημένος προορισμός των Βρετανών τουριστών, με διάφορους τρόπους εορτάστηκε η στέψη του Καρόλου και της Καμίλα.

Όπως είχε συμβεί στα 70 χρόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο (ιωβηλαίο) και στην κηδεία της τον Σεπτέμβρη, έτσι και τώρα με την ενθρόνιση του νέου Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, ξενοδοχεία και καφετέριες στην Κω γιόρτασαν και ετοίμασαν κάτι ξεχωριστό για τους Βρετανούς και όχι μόνο τουρίστες.

Μ. Ζωίδης: Με γλυκά Union Jack εορτάστηκε η ενθρόνιση

« Στο ξενοδοχείο Atlantica Marmari Beach ετοιμάσαμε μία μικρή γιορτή με κεράσματα για τους τουρίστες που επιθυμούσαν να γιορτάσουν την στέψη του Καρόλου. Έτσι προσφέραμε τούρτες και διάφορα γλυκά με τα χρώματα της Αγγλίας και της σημαίας. Επίσης ετοιμάσαμε και διάφορα εορταστικά ποτά πάντα στα χρώματα του κόκκινου , μπλε και άσπρου. Σε διάφορες τηλεοράσεις και προτζέκτορες σε όλο το ξενοδοχείο δείχναμε σε απευθείας μετάδοση την τελετή και οι επισκέπτες μας ήταν ενθουσιασμένοι» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μιλτιάδης Ζωίδης γενικός διευθυντής στο ξενοδοχείο AltlanticaMarmari.

Όπως μας τόνισε ο γενικός διευθυντής, αυτή την περίοδο η πλειοψηφία των φιλοξενούμενων είναι Άγγλοι και έτσι οι υπεύθυνοι ήθελαν να τους τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο ετοιμάζοντας ένα μικρό πάρτι με αφορμή την στέψη του νέου βασιλικού ζεύγους.

« Το ευχαριστήθηκαν που τους προσφέραμε ένα μπουφέ στα χρώματα της Αγγλίας και ότι είχαν την δυνατότητα να δουν ολόκληρη την τελετή μέσω τηλεόρασης. Οι Άγγλοι αγαπούν πολύ τον θεσμό της μοναρχίας και το χάρηκαν. Μας έκανε τρομερή εντύπωση η αγάπη τους και ο ενθουσιασμός για το νέο βασιλιά».

Σε ρυθμούς βασιλικούς και η Καρδάμαινα – Στολισμένο το HarbourLoungeCafé

Εορταστική ήταν η ατμόσφαιρα και στο Harbour Lounge στην Καρδάμαινα. Όπως μας ενημέρωσε η Άννα Μυξολούφη, για ακόμη μία φορά η επιχείρηση στολίστηκε στα χρώματα της Αγγλίας για να τιμηθεί ο βασιλιάς και οι πελάτες από την Αγγλία.

« Στολίσαμε σημαίες, διάφορα κρεμαστά στα χρώματα της Αγγλίας , τραπεζομάντιλα και άλλα διακοσμητικά με τα σύμβολα του Ηνωμένου Βασιλείου. Φυσικά από νωρίς το πρωί στις οθόνες είχαμε σε απευθείας σύνδεση την τελετή ενθρόνισης του νέου βασιλιά. Γενικά τα περισσότερα καφέ και εστιατόρια της Καρδάμαινας έδειχναν την τελετή. Είχαμε κόσμο που ήρθε και παρακολούθησε την ενθρόνιση και πέρασαν πάρα πολύ ωραία».

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Παροιμίες
Παροιμίες 09/05 - 21:06
Κοινωνία
Θα σε κάνω βασίλισσα. Θα σου βάλω και στέμμα σαν τον Εγγλέζο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ