Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σε τροχιά ανόδου και διακρίσεων το εστιατόριο "Broadway" στην Κω – Έλαβε δύο πανελλαδικά βραβεία

21/05/2024
932 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Μία "νόστιμη" οικογενειακή ιστορία δεκαετιών συνεχίζει να συναρπάζει τον ουρανίσκο μας καθώς οι γεύσεις, τα αρώματα και τα χρώματα μας ταξιδεύουν. Το εστιατόριο Broadway κατάφερε για ακόμη μία χρονιά να λάβει το βραβείο ελληνικής κουζίνας 2024 και βρίσκεται ανάμεσα στα τοπ μαγαζιά της χώρας βάση των κριτών του Αθηνόραμα.

Λίγες ημέρες αργότερα ήρθε ακόμη μία διάκριση αυτή τη φορά από τα βραβεία FNL στην κατηγορία Γαστροταβέρνες. Για την πορεία του αγαπημένου σημείου συνάντησης και τα όσα κρύβονται πίσω από την αγάπη και τις επιτυχίες, μίλησε στο Βήμα της Κω και Ράδιο Πρώτο ο σεφ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

« Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός ότι οι προσπάθειές μας ξεχωρίζουν και έχουν αγαπηθεί. Είμαστε όμως υπερήφανοι για το γεγονός ότι είμαστε από τις ελάχιστες οικογενειακές επιχειρήσεις του χώρου που βραβεύτηκαν. Τα περισσότερα εστιατόρια ανήκουν σε μεγάλους ομίλους.

Ξεκινήσαμε πριν δεκαετίες με τους γονείς μας να είναι στην πρώτη γραμμή και συνεχίζουμε σήμερα τα παιδιά, με τους γονείς μας βεβαίως πολύτιμους συμπαραστάτες αλλά και την ομάδα των συνεργατών μας.  Καθημερινά επιλέγουμε φρέσκα τοπικά υλικά και πρώτες ύλες για να προσφέρουμε πιάτα που ξεχωρίζουν».


Είναι πράγματι συγκινητικό να βλέπει κανείς καθημερινά τον πατριάρχη του Broadway κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου κάθε πρωί να επισκέπτεται τοπικά καταστήματα και παραγωγούς για να επιλέξει ο ίδιος τα φρεσκότερα και ποιοτικότερα προϊόντα.

« Συνεργαζόμαστε με τους παραγωγούς της Κω, επιλέγουμε τοπικά προϊόντα και για αυτό το λόγο έχουμε πιάτα ημέρας αλλά και πιάτα με ψάρια ανάλογα με την καθημερινή ψαριά. Ο κόσμος μας έχει βάλει ψηλά στις προτιμήσεις του και αντιλαμβάνεται ότι όλη η οικογένεια επενδύει καθημερινά αγάπη σε αυτό που κάνουμε.

Είναι σημαντικό να χτίζεις κάτι διαχρονικά και με ταπεινότητα. Προσπαθούμε κάθε μέρα, κάθε χρόνο να είμαστε συνεπείς προς τον κόσμο ως προς την ποιότητα και τις γεύσεις. Θα πρέπει τα πιάτα μας να έχουν το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα κάθε μέρα, κάθε σεζόν. Οι γεύσεις δημιουργούν μνήμες και συναισθήματα. Ίσως ένα από τα στοιχεία που μας κάνει να ξεχωρίζει η επιχείρησή μας».

Από πλευράς μας να συγχαρούμε όλη την οικογένεια Παπακωνσταντίνου για τις φετινές βραβεύσεις. Η γαστρονομία της Κω ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο και είναι ακόμη ένας λόγος για να επισκεφτεί κάποιος το νησί.

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Tasos
Tasos 22/05 - 18:56
Congratulations
Πολλά μπράβο και συγχαριτήρια στα παιδια. Πάντα επιτυχιες παλικάρια μου. Μανώλο, you have an amazing look, a hollywood professor (smiles)

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ