Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σ/γος Γονέων 3ου Γυμνασίου Κω: Η Δημ. Αρχή μεταχειρίζεται τα παιδιά μας ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού...

08/06/2023
455 Εμφανίσεις
9 Σχόλια

"ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ".

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες
Παρά τις  προσπάθειες μας  για τη λύση των προβλημάτων του σχολείου μας τόσο με  τη σχολική επιτροπή όσο  και με τον ίδιο τον Δήμαρχο χωρίς κανένα αποτέλεσμα  έως και σήμερα , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί.
Δύο χρόνια τώρα περιμένουμε την υλοποίηση των υποσχέσεων της δημοτικής αρχής σχετικά με τις υποδομές του σχολείου μας.
Την πρώτη χρόνια λειτουργίας, θυμόμαστε τις υποσχέσεις για προσωρινή στέγαση σε προκάτ αίθουσες, για παράδοση αιθουσών του κτιρίου στο γυμνάσιο μας, αλλά και υπόσχεση ότι τα παιδιά μας θα αποφοιτήσουν από ένα δικό τους κτίριο, έστω και προσωρινής μεταστέγασης.
Τη δεύτερη χρονιά μείναμε άναυδοι όταν προστέθηκαν στην αυλή του σχολείου κι άλλες προκάτ αίθουσες.
Εργαστήριο πληροφορικής στο σχολείο μας δεν λειτουργεί με ό,τι αυτό συνεπάγεται στη διδασκαλία των ανάλογων μαθήματων.
Τα παιδιά μας ήταν εκτεθειμένα, και παραμένουν, στη βροχή και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες όσες φόρες και αν ζητήσαμε έστω κάποιο στέγαστρο.
Πόσες φορές κληθήκαμε να τα παραλάβουμε σε άθλια κατάσταση, βρεγμένα και τις επόμενες ημέρες τα βλέπαμε να ασθενούν;
Φέτος, η Δημοτική Αρχή επιθυμεί να προσθέσει και άλλες προκάτ αίθουσες, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ενώ υπάρχει άπλετος χώρος και στο 1Ο Γυμνάσιο και αρχικά η ενημέρωση ήταν ότι θα τοποθετούσαν και εκεί κάποιο βαρέου τύπου προκάτ.Όμως επειδή θεωρούμαστε ‘’φιλοξενούμενοι’’ όπως μας έχουν αποκαλέσει και δεν δέχονται καμία παρέμβαση  στο χώρο τους και επειδή ο απώτερος σκοπός τους είναι να φύγουμε από το συγκεκριμένο χώρο η Δημοτική αρχή συμφωνεί μαζί τους και αυτό φαίνεται και από την  απαξίωση της προς εμάς. Θέλει  να περιοριστούμε στην ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ του Γυμνασίου μας , δίχως να έχουν τα παιδιά μας πρόσβαση στο κτίριο (κυρίως τις βροχερές ημέρες ) και  κατά τη Δημοτική Αρχή φέτος θα μας αποκλείσουν και από το κυλικείο δημιουργώντας απλά ένα παράθυρο στην πλευρά της αυλής μας αναγκάζοντας τα παιδιά να περιμένουν στο κρύο και στη βροχή  για να αγοράσουν το οτιδήποτε.
Μάλιστα, αντί να δημιουργήσει αίθουσα πληροφορικής στο σχολείο μας, υποσχέθηκε την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών στο 1ο Γυμνάσιο Κω, ενώ γνωρίζει ότι το 3ο γυμνάσιο Κω λαμβάνει μόνο τις περισσευούμενες ώρες του 1ου γυμνασίου από τα εργαστήρια.
Ένα ακόμα ζήτημα είναι αυτό της στέγασης των καθηγητών του σχολείου αφού η υπάρχουσα αίθουσα γραφείων δεν επαρκεί για την επόμενη χρονιά, διότι το σχολείο μας θα λειτουργεί με τρεις τάξεις και θα έχει τουλάχιστον είκοσι πέντε καθηγητές και μας λένε ότι μας χαρίζουν και μια αίθουσα που κατά τα λεγόμενα τους δεν την χρησιμοποιούν διότι έχει πολύ φασαρία αφού βρίσκεται στην κεντρική αυλή του σχολείου τους. Δηλαδή τι θέλουν να μας πουν με αυτό, τι θέλουν μας δείξουν ;;;


Δυστυχώς, παρατηρούμε τη δημοτική αρχή να μεταχειρίζεται τα παιδιά μας ως παιδιά ενός κατώτερου θεού, να ευτελίζει τους γονείς, αναγκάζοντας τους να στέλνουν τα παιδιά τους σε ένα σχολείο το οποίο λειτουργεί μόνο με προκατ αίθουσες, ενώ ευνοεί συνειδητά τη λειτουργία των άλλων σχολείων.
Είμαστε αναγκασμένοι να φωνάξουμε για να μας ακούσουν, να φτάσουμε στα ΑΚΡΑ για τα αυτονόητα.
Σας θέλουμε όλους και όλες δίπλα μας για να αγωνιστούμε για ένα 3ο Γυμνάσιο ισάξιο σε υποδομές με τα άλλα δύο γυμνάσια της Κω.

Με εκτίμηση,
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ΟΥ Γυμνασίου Κω
Υ.Γ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ
      ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ .


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 9
ΓεωγρίαΑνώνυμος
ΓεωγρίαΑνώνυμος 26/04 - 13:16
3. Γυμνασυο
3ο. ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΓΟΝΕΑΣ
ΓΟΝΕΑΣ 10/06 - 00:45
Σχόλιο για τα σχολεία
ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ…ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΣΤΟ 1οΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ. ΣΤΟ 3οΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ, ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΑΤ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ. ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΣΤΟ 2ο ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ….
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/06 - 16:14
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει οτι προκειται για παιδιά Γυμνασίου
Τι πάει να πει θα βραχούνε και ιστορίες, ας πάρουν ομπρέλα! Ποιο σχολείο είναι αυτό στην Κω που τα παιδια όταν βρέχει δεν βρέχονται? Ας πάρουν κολατσιό και νερό απο το σπίτι τους το χειμώνα. Δεν μπορούν οι γονείς τους να φροντίσουν τα αυτονόητα? Ημαρτον πια με τα νταντέματα. Αντί να ζητήσετε να δοθεί λύση στην φύλαξη των σχολείων που τα ναρκωτικά μπαινοβγαίνουν ζητάτε σκέπαστρο! Ποιο σχολείο εχει σκέπαστρο στην αυλή? Όταν βρέχει τα παιδιά μένουν στις τάξεις τους. Μην τρελαθούμε κιόλας! Απο εκεί και πέρα το οτι το 2023 στην Κω δεν έχουμε τις υποδομές που θα έπρεπε, σε τιποτα και πουθενά, είναι θέμα μεγάλης συζήτησης. Είμαστε πολίτες γενικότερα κατώτερων Πολιτικών (και οχι Θεού) και μην το προσωποποιείτε!
Σχετικά με την κατσίκα του γείτονα
Σχετικά με την κατσίκα του γείτονα 09/06 - 15:09
Σωστή μοιρασιά πρωί απόγευμα εναλλάξ
Τα κτήρια δεν ανήκουν σε σχολεία αλλά στον δήμο. Οπότε δεν υπάρχει κατσίκα του γείτονα αλλά κατσίκα για όλα τα παιδιά, και την οποία πρέπει όλοι να μοιραστούνε σωστά και δίκαια. Γι'αυτό προτείνω να κάνουν αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι δήμοι στην Ελλάδα. Πρωί απόγευμα εναλλάξ και για το 1ο και για το 3ο Γυμνάσιο.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/06 - 14:57
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Πού ήσασταν όταν πήγατε στο σχολείο;Δεχτηκατε την ίδρυση του σχολείου χωρίς να χωροθέτηση, χωρίς μια μακέτα, έπειτα δεχθηκατε και άλλα παιδιά, έρχεστε τώρα 3 χρόνια μετά και λέτε αυτά που έπρεπε να πείτε πριν 3 χρόνια; Το 1ο θα του κάνετε κατάληψη όπως το πάτε/πάνε.Ντροπη, πρωτόγνωρο να ιδρύεται σχολείο στα χαρτιά.Δημαρχε φταίει και το γνωρίζετε....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/06 - 14:54
για την μασα του μονο
Δεν εχουμε Διοικηση Δεν εχουμε Δημαρχο Αντιθετως εχουμε τον ποιο πολυφωτογραφιζομενο Δημαρχο ολων των Εποχων Εχει ξεπερασει και τον Μητσοτακη στις Selfie "Δημαρχος Παγωνι" Επισης να τα αναφερουμε ολα ειναι ο πρωτος Δημαρχος παγκοσμιως που βγαινει φωτο καμαρωτος σαν το παγωνι οχι στην ολοκληρωση αλλα στην εναρξη εργων που ετσι οπως το παει θελει μηνες η και χρονια ολοκληρωσης βλεπε 3ο δημοτικο απο 3 μηνες το εχει φθασει στους περαν απο 18 μηνες και βαλε...τελος του 2023 θα το εδινε τωρα το παει για μεσα του 2024 και βαλε !!!!!!! Επισης οτι ειναι ψευτης καλο ειναι να παει σε ψυχολογο να το δουλεψει παθολογικος ψευτης ομως σε σημειο να μην ελεγχει ποσους κοροιδευει καθημερινα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/06 - 12:16
Αίσχος
Να τους ψηφίσετε ξανά!!!!! Ένα ιστορικό σχολείο το 3ο δημοτικό κοντεύει να πέσει κάτω!!! Η ντροπή του νησιού… μόνο για φωτογραφίες και για πεταμένα λεφτά των 33.000€ για λουλούδια είναι!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/06 - 10:15
Μην έχετε συμπλεγμα κατωτερότητας και μην ζητάτε να ψοφήσει η κατσικα του γείτονα...
Πολλά σχολεία έχουν ταλαιπωρηθεί τόσα χρόνια απο την διαχρονική έλλειψη σχεδιασμού των Δημοτικών Αρχών! Αν ήσασταν στο 1ο Γυμνάσιο, θα παραπονιόσασταν και πάλι που κάποια παιδιά θα ήταν υποχρεωτικά λόγω υπερ πληθυσμού σε κοντέινερ!Αν καταφέρετε και το κλείσετε απ Σεπτέμβρη, τα παιδιά σας θα μείνουν κούτσουρα!3 χρόνια τι κάνει ο συλλογος? Έπρεπε να ζητήσετε χρονοδιάγραμμα απο το έτος 0.
Χατζηνικολαου Σπυρος
Χατζηνικολαου Σπυρος 09/06 - 09:45
school pass
πολλοι συλλογοι γονεων κανουν παραπονα αρα η δημοτικη ''αρχη'' κατι δεν κανει σιγουρα καλα ή δεν μπορει.............

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ