Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Short Stay Conference: Το βραβείο Hostess of the year κέρδισε η Ματίνα Βουκελάτου - Χριστοδουλίδη

12/02/2024
654 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Το βραβείο της οικοδέσποινας της χρονιάς κέρδισε η κα. Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη στα πλαίσια του Short Stay Conference Grecce 2024. Η εκδήλωση έλαβε χώρα το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Το κοινό και η κριτική επιτροπή ξεχώρισε τις υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει η κα. Βουκελάτου Χριστοδουλίδη και της χάρισε το βραβείο της καλύτερης οικοδέσποινας σε ελληνικό ξενοδοχειακό κατάλυμα.

Η ίδια η αντιδήμαρχος και ξενοδόχος το παρέλαβε το βραβείο της συγκινημένη και μίλησε για την επαγγελματική της διαδρομή στον τουρισμό από την Λευκάδα και το Ιόνιο έως την Κω και τα Δωδεκάνησα.  Μίλησε για τον όμιλο Gaia και την προσπάθεια που κάνει για την αναβάθμιση του τουρισμού στο νησί μας όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε παρουσία του κοινού μεταξύ άλλων:

« Η έννοια της επιτυχίας κρύβει θυσία, προσπάθεια, σκληρή δουλειά. Μπορούμε να κάνουμε τα συνηθισμένα πράγματα ασυνήθιστα καλά. Έτσι έρχεται η επιτυχία. Η φιλοξενία είναι μία πράξη αρετής που την ενστερνίζομαι και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω. Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Διότι η λέξη φιλοξενία και φιλότιμο δεν μεταφράζεται σε καμία άλλη γλώσσα».

Στη συνέχεια η ξενοδόχος στα πλαίσια της εκδήλωσε τόνισε ότι το βραβείο αυτό είναι αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες οι οποίες αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με πάθος , αφοσίωση και δυναμισμό. Είναι ένα βραβείο παρά το γεγονός ότι είναι προσωποπαγές, 30% αποφασίζει το κοινό και 70% οι κριτές. Ευχαριστώ το κοινό και τους κριτές που μου χάρισαν ένα βραβείο για την διαδρομή μου στο τουριστικό επιχειρείν».

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/02 - 00:45
ασε μας χρυσό μου
λες και δεν κάνει το ίδιο και ο δήμαρχος...που έχει τσεπώσει ένα σκασμό δουλείες για το γραφείο του απο τότε που εκλέχθηκε....και εσυ τα βάζεις με το κοριτσάκι. Οτι βλέπει κάνει.....ο άλλος βγάζει χιλιάδες το μήνα και δίνει τα ανάλογα στους φίλους του που τους έχει διευθυντάδες στις υπηρεσίες για να κάνουν τα στραβά μάτια στις δουλειές του δεν σας πείραξε...το κοριτσάκι που το βάλανε μπροστά για να καλύψουν τις λαμογιές τους σας πέιραξε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/02 - 23:12
Δεν υπάρχει πάτος
Το να χρησιμοποιεί την ιδιότητα της, για να προβάλλει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, πάει πολύ. Λίγη ντροπή δε βλαφτει.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ